puppen update

0
730

Het was weer even geleden dus nodig tijd voor een puppen update.
Inmiddels zijn de pups verhuisd. Van alleen de werpkist naar een stukje groter en nu sinds zaterdag binnen, nou ja binnen…

De pups hebben de keus om binnen of buiten te zijn. Ze gaan door het gat, waar normaal het kattenluikje zit. Buiten heeft op dit moment duidelijk de voorkeur. Het is natuurlijk ook een prima temperatuur en met die dikke vachtjes hebben ze het niet snel koud. Wanneer we ze voor de nacht naar binnen halen zijn ze gewoon boos. Dan staan ze rechtop te piepen tegen de plek waar ze anders naar buiten kunnen.

In het verloop van de 129 foto's zie je goed hoe ze in twee weken groeien. Het is bijzonder om iedere keer weer die enorme ontwikkeling te zien. Het nog helemaal van moeder afhankelijk zijn tot in een paar weken tijd van die kleine zelfstandige minihondjes.

Ribbel geniet van haar pups. Gisteren lag ze languit tussen de 9 pups in de dogloo. De oudere honden gaan er allemaal op hun eigen manier mee om. Pleun kroop er van morgen tussen maar vond het toch maar gek dat ze aan haar tepels wilden zitten. Romi is meer een opvoeder, die vind ze vanaf volgende week pas leuk.
Pubertje Tyro is nog veel te druk en kan er nog niet alleen bij in. Cross geniet zeker van de pups, kijk maar tussen de foto's, hij gaat er languit op zijn rug tussen liggen.

Kijk hier dan….wat een stoertje…
Pup Ribbel

Voor alle foto's klik HIER