Knappe Pleun en knappe Cross

0
195

Mijn nichtje Lieke hield vandaag haar spreekbeurt over labradors.
Lori en Pleun waren door haar uitgenodigt om haar spreekbeurt kracht bij te zetten. Lori moest laten zien hoe je showt en later buiten heeft ze de terug-plaats oefening gedaan voor de hele klas. Pleun was er vooral om te knuffelen.

Lieke heeft het supergoed gedaan, natuurlijk had zij mijn hulp gevraagd en heb ik hier en daar wel een tip gegeven maar ze heeft zelf enorm veel opgezocht en heel veel uit haar hoofd kunnen vertellen. Vanavond had ze dan ook het antwoordapparaat ingesproken dat ze een 8,4 had gekregen, super knap Lieke

Voor Pleun die het leven best nog wat spannend vind was dit natuurlijk weer een hele goede oefening. Tijdens de spreekbeurt moesten wij nog even op de gang wachten, Pleun zat met een lijntje aan de kapstok en kon precies om het hoekje de klas in gluren.

Eerst buiten op het schoolplein met Lieke…
Pleun

Later na de spreekbeurt wilde iedereen wel knuffelen
Pleun heeft het heel knap gedaan, wel liet ze de hele klas gillen van viesheid toen ze zonder er over na te denken twee rondjes draaide en een poepje neerlegde. Tja….dat hoort er ook bij.

Pleun en Lieke

Vanmiddag ben ik met Cross naar jachttraining geweest.
Twee weken geleden hadden we het over de diverse soorten wild en hhoe je dat op kan bouwen. Eend hebben ze al vaker gehad en ook twee keer een duif. Vandaag had Ninette er gelijk op ingespeeld en kregen ze een kraai !!!!  en een konijn voorgeschoteld.

De kraai was een verloren apport in het bos…

Cross

Het konijn werd gevonden op een omgevallen boomstam na het lopen van een sleep…

Cross

Cross

Kraai en konijn werden beide met veel plezier teruggebracht.
Met het weer als of het vakantie is en puppen die reuze knap zijn, heb ik er weer een drukke maar heerlijke dag op zitten.