Even bijkletsen??? Lang bijkletsen

0
646

Eindelijk maar toch, de website weer eens bijwerken.

Enneuh….iedereen die denkt dat ik mail nooit meer beantwoord…ook dat gaat komende week weer helemaal goed gemaakt worden 馃槈

Het was een drukke zomer. Helaas hebben we op mijn campingsupemarkt de omzet die we begin van het seizoen verloren door het slechte weer niet meer helemaal goed kunnen maken.

Maar wat treffen we het de laatste weken met goed weer.
Waardoor het gelukkig niet helemaal een verloren seizoen geworden is. Ik heb dit seizoen veel uren gewerkt maar tussendoor heb ik ook nog leuke honden dingen kunnen doen.

's morgens al vroeg met de honden de hei op, meestal zo vroeg dat we het geknor van wilde zwijnen ergens dichtbij hoorden.

Bij heel warm weer hebben we het badje neergezet.
Voor Lori, Romi en Cross gold, hoe harder de straal water hoe gekker ze deden, wat een enorme lol beleefden ze er aan.
Waterpret

Waterpret

Roelien is met Tyro naar de wasdag van de dierenwinkel geweest.
Niet dat een labrador nou zonodig gewassen moet worden maar het was wel weer goed voor zijn socialisatie, andere hondjes gezien en lekker onder de douche.

Tyro wasdag

We hebben een andere bank en de oude was even onder de carport opgestapeld, dat maakte Lotje niets uit. De bank lag nog steeds heerlijk.

Lotje

Ook hebben we begin deze zomer een flinke overkapping gekregen.
Wat is dat heerlijk. We hebben al heel wat keren met stromende regen onder de overkapping gezeten.
Nieuwe overkapping

Familie portret

Schooien???? Dat doen onze honden niet….euh….
Schooien

Als iédéréén binnen is…waaaarooom moet ík dan buiten blijven?
Lekker bekkie van Cross…
Cross

Veertig kilo?? Maakt niet uit toch…op schoot wil Cross altijd…

Nelleke en Cross

Onze prinses op de erwt, prinses Pleun.
Pleun

Pleun 

Ook over Tyro is er nog wel wat bij te kletsen.
19 augustus, je weet wel, op die snikhete zondag, heeft hij een showtje gelopen. We hadden een plek in de schaduw en er waren badjes en een sproeier neergezet.
Tyro kreeg de eerste plaats an de pup reutjes, toen het lopen er op zat is hij languit in de badjes gaan liggen. Thuis zette hij dit door. Waar de anderen gaan spelen, gaat Tyro er heerlijk in liggen en dan niet een paar minuutjes, hij houdt het rustig twintig minuten vol.
Tyro

We hadden met mama Mika afgesproken om een keer samen te gaan zwemmen. Dat was erg leuk. We zijn naar de waskolk in Nunspeet geweest met Iris, Bert, de jongens, Moeder Mika en zoon Tyro
Mika en Tyro


Ook mocht hij met mij mee naar het erkemederstrand waar ik een midweek een huisje had geboekt, we hadden het super naar ons zin.
Lekker zwemmen, Tyro veel kauwstaven en ik lekker gelezen.
Tyro en Nelleke

Ik heb zelden een plek gezien waar honden zo welkom zijn.
Het is echt voor herhaling vatbaar. Het oranje net was bedoeld om de honden niet overal heen te laten lopen, dat vergat Tyro af en toe even, als je een nieuwe buurhond krijgt moet je die natuurlijk wel even gaan begroeten, je kan onder dat net door en er dwars doorheen.

Op de camping aan de lijn, maar op de hele dijk en het hondenstrand mogen honden los. En elke dag 's morgens en 's avonds kreeg Tyro, en elke andere hond, een koekje van de mevrouw die de huisjes schoon maakt. Tsja…als ze dan nog bij het buurhondje staat moet je natuurlijk ook even door het net heen stuiven om te kijken of er voor jou ook nog een koekje bij zit.
Los op de dijk

En nu….nu gaan we wachten op de pupjes van Ribbel.
Ze heeft een flinke buik, we zijn benieuwd wat er uit komt rollen.
We hebben weer enorm veel zin om de nieuwe kleintjes te verwelkomen en hun eerste levensweken door te helpen.