Afsluiting van ons eerste nest

0
76

Ons eerste nest zit er op. De pups zijn uitgevlogen.

We hebben enorm genoten van de ontwikkeling die de pups hebben doorgemaakt. Hoe ze geboren werden…met hun neusjes onmiddelijk moeder  Lori wisten te vinden, de oogjes die open gingen vond ik een ontroerend moment.

De beentjes die er onder kwamen, ontdekken dat als je hard loopt je beter in evenwicht blijft om dan vervolgens tegen de werpkist neer te vallen. Het likken van melk uit een voerring, krom gaan staan om een poepje te doen, later brokjes leren eten.
Elkaar ontdekken, voor het eerst naar buiten en de hele wereld ontdekken, steeds brutaler worden, door de buxushaagjes springen….geweldig om mee te maken.

We willen de mensen bedanken van wie we tips en trucs hebben gekregen en bovenal willen we twee mensen in het bijzonder bedanken.

Als eerste, Dick Greve, Lori's jachttrainer.
Lori heeft een feilloos vertrouwen in Dick. Toen ons eerste pupje niet levend geboren werd hebben we Dick gebeld en gevraagd of hij ons wilde komen helpen. Hij heeft onmiddelijk al zijn afspraken die dag afgezegd en is in de auto gesprongen om hier al te zijn voor de tweede pup nog geen driekwartier later geboren werd.
Dick, enorm bedankt voor je hulp, we zullen dat nooit vergeten.

En als tweede, Toos van Elewoud.
Al ruim voor dat Lori gedekt werd konden we Toos bellen en mailen voor werkelijk al onze vragen en moeilijkheden. Of het nu 's morgens vroeg of 's avonds laat was Toos stond steeds weer voor ons klaar.
Toos enorm bedankt voor het willen doorgeven van je enorme kennis. Je bent echt een wandelende encyclopedie.
Wat hebben wij door jou adviezen een hoop anders kunnen doen dan dat het in de boekjes staat. Mede door jou tips en trucs heeft ons kwartet een súperstart gehad.

Dit was het laatste berichtje onder Pups Lori.
Als er nieuwtjes zijn te vertellen over de pups van Lori komt dit op de nieuwspagina of onder 'even bijkletsen' te staan.
We gaan Ribbel opvoeden, Lori weer in goede conditie brengen, Romi in conditie houden en ons voorbereiden op Jotta's nestje.