Afsluiting nest Mika en Dante

0
60

We hebben weer een heerlijke periode achter de rug.
Van bevalling tót het verlaten van het nest was één groot feest.
Het was ook een makkelijk nest en zes is heel goed te overzien. 

We zijn ook superblij dat we weer zulke fijne mensen hebben getroffen waar 'onze' pups een heerlijk leven tegemoet gaan. 

Afgelopen dinsdag zijn Phantom en Dante naar hun nieuwe huisjes gegaan. We willen Jan en Annet met Dante en Janneke en Arnold met Phantom een heel labradorleven geluk toewensen.

Ook Maxim is dinsdag opgehaald en vandaag is Morris opgehaald.
Zowel Maxim als Morris gaan voor stichting Hulphond aan het werk.
Maar eerst gaan ze een jaar in een gastgezin wonen. We willen dan ook Jolanda met Maxim en Hans met Morris een heel fijn jaar toewensen. Maxim had een heerlijke thuiskomst, daar wachtte grote broer Tiesto hem op die hem gelijk in zijn poten sloot.
Tiesto en Mxim

Het zal best slikken zijn wanneer jullie na een jaar afscheid gaan nemen van jullie pup die je vanaf dag één toch in je hart sluit, maar jullie doen het voor een prachtig doel.

Voor Mika was dit haar tweede nestje en zij heeft erg genoten van haar kids. Tot het laatst toe wilde ze er regelmatig bij in om met ze te spelen. Voor Dante waren het zijn eerste nakomelingen en wij zijn erg blij met ze.

Twee pups blijven dan ook hier wonen, Tyro en Guusje.
We hopen dat ook zij net als hun vier broertjes gezond en vrolijk op zullen groeien. Tyro is nu een weekje met Roelien mee en ook Guusje zal zo af en toe naar Roelien gaan, die Tyro nu spontaan wil houden…maar dat gaat natuurlijk mooi niet door, alleen lenen zussie

Tyro