zeven stappen naar trouwjurk kiezen

0
19

1. begrijpt de bruiloft stijl
abonneren op een verscheidenheid van bruids tijdschriften of bruiloft websites om een aantal van uw favoriete trouwfoto's te verzamelen, en aantekeningen maken, kies de meest favoriete stijl en plaat type. als je communiceren met de bruiloft adviseur of ontwerper, kunt u deze foto's te nemen om u te helpen duidelijker uw ideeën uit te drukken.

2. De begroting
de bruid jurk en andere bruiloft accessoires om rekening te houden met de kosten van 5% -10% passend is. Als het budget is relatief goed-off, kunt u aanpassen een van de meest wenselijke bruiloft. Als uw budget beperkt is, tot verhuur bruid jurk van bruids salon of studio is ook goed, het kan een klein fortuin kosten te besparen. voordat pick jurk, moet u zorgen dat de bruiloft seizoen, locatie, want de bruiloft te worden gecoördineerd met de bruiloft stijl. wanneer de bruiloft is zeer stijlvol, kunt u mode bruid jurk te kiezen; groot als het plechtige scène, klassiek of extravagante trouwjurk is een goede keuze; indien in een landelijke tuin bruiloft, kunt u licht en levendige stijl dragen.

 

foto door: trouwjurken

3. Selecteer locatie
in het algemeen, grootschalige professionele bruids winkel hebben grote verscheidenheid van de bruiloft stijlen, en een goede kwaliteit en meer professionele ontwerpers, maar de prijs is vrij duur; kleine onafhankelijke bruiloft winkel niet alleen individualiteit en creativiteit, maar ook volgens de wensen van de klant op maat om kleding te maken. suggereren dat je meer over kunt leren door vriend of iemand die ervaring in hun aanbevolen locatie heeft.

4. boek
als je wilt op maat gemaakte jurk, is het best in staat om door te gaan 3-6 maanden, te beginnen gekozen omdat het ontwerp een bruiloft duurt ongeveer 1-2 maanden, en de bruiloft ten laatste één maand voor de bruiloft om onze handen te krijgen, zodat makkelijk nuances wijzigingen.

5. advies
zorg ervoor dat huwelijk met iemand te kiezen, kon ze je moeder, of uw vrienden zijn, ze moeten weten wat het beste is voor je, maar doe aandacht besteden aan de volgende punten: ten eerste, om ervoor te zorgen dat ze niet hun eigen opvattingen zal opleggen aan u ; tweede, moet je niet brengen verschillende mensen, omdat hun voorkeuren kunnen variëren, zul je op een verlies voelen.

6. Selecteer stijl
kiezen trouwjurk moet gebaseerd zijn op de lichaamsvorm aan stijl te kiezen. eerst ging bruids winkel, vindt u een om te proberen in een aantal basis-stijlen, en al snel kunnen vinden wat basic stijl die u het meest geschikt zijn voor zal zijn. stel de basic stijl, is het noodzakelijk om goed naar de hals, mouwen en rok ontwerp te selecteren, kiest u het meest geschikt is voor uw eigen huwelijk.

7. kies een maat
wanneer de bruiloft is niet op maat gemaakt, de keuze eerst kijken of het voldoet aan het breedste deel van je lichaam dimensies, zoals borst, taille of heupen. Ook selecteert geschikte bruidsjurken iets groter.