willen worden genomineerd voor een Emmy? zorg ervoor dat je op een zeer gestileerde voorstelling

0
95

Elisabeth Moss as Peggy Olson and Christina Hendricks as Joan Harris - Mad Men _ Season 7B, Gallery - Photo Credit: Frank Ockenfels 3/AMC

(Foto via internet)
elisabeth mos, zoals Peggy Olson, en Christina Hendricks, als Joan Holloway Harris, op gekke mannen

de kleren maken de man "zou het officieuze motto voor dit jaar de Emmy nominaties, die vandaag werden aangekondigd als goed. leidt het pak zijn spel van de tronen, met 24 knikt; American Horror Story: freakshow, met 19; olijf Kitteridge, met 13; Bessie, met 12; en gekke mannen, huis van kaarten, en transparante, elk met 11 door te lezen die lijst opnieuw en je zult beseffen dat elk van deze serie is ofwel zeer gestileerd of voorzien van een karakter met een opmerkelijke interesse in onberispelijke ensembles fashion-claire underwood kon zijn eigen karakter in huis van kaarten, en experimenten Maura Pfefferman met stijl zijn een van de leukste elementen van transparant.

het drama nominaties volgen. van de zeven genomineerden in de uitstaande dramaserie categorie-Better Call Saul, downton abdij, Game of Thrones, geboorteland, huis van kaarten, gekke mensen, en oranje is het nieuwe zwart-vier functie kostuums zo gestileerd en geobsedeerd dan dat ze vaak ontvangen hun eigen mode-herhalingen. als voor de dramatische acteren knikt, werden genoemd mad mannen Jon Hamm, Christina Hendricks en elisabeth mos; zo waren vier acteurs van Game of Thrones, twee uit downton abdij, huis van de kaart van Robin Wright en taraji p imperium. henson. met name afwezig? de amerikanen 'Keri Russell, de goede vrouw Julianna Margulies, en de zaak is ruth Wilson. grote figuren, onopvallend outfits.

empire-8

(Foto via internet)
taraji p. henson als cookie op empire

Dit is niet om te zeggen dat de genomineerden van dit jaar alleen kreeg erkenning voor hun looks. maar wanneer taraji p. henson geeft toe dat garderobe cookie op imperium haar heeft beïnvloed zoveel ze is gestopt met het dragen van prints of Janie Bryant, mad mannen kostuumontwerper, gaat in detail over hoe haar gesprekken met Christina Hendricks vaak midden op het karakter van Hendricks 'styling gewoonten, is het vermeldenswaard dat sommige goede outfits kan gemakkelijk helpen een acteur te krijgen in karakter. Nu hoeven we alleen maar hopen dat de Emmy's gewekt interesse in mode draagt over aan de rode loper ….

house-of-cards-season-3-claire-main

(Foto via internet)
Robin Wright als claire underwood op kaartenhuis

psst … heb je gehoord? dit najaar, alle van de mode, trend, en de schoonheid dekking je liefde-plus nog veel meer zal verhuizen naar een nieuw huis.