wat ik droeg deze week: witte jurken

0
322

a80cbc46-1ed4-4621-9b02-eb9a3fa2e128-717x1020

jess Cartner-Morley: 'de eeuwige etiquette kwestie met een witte zomerjurk is: kun je dragen als een bruiloft gast?'
(Foto via internet)

het probleem met een witte jurk is dat een witte jurk is niet alleen dat. het is een witte jurk, met alle bagage die met zich meebrengt: bruiloften, juffrouw Havisham, kerk, zuiverheid. kieskeurig zitplaats-netheid controles en de noodzaak om de menu-opties op maat rond splashability. de eenvoud wordt alleen de huid diep, zie je. wat zou moeten zijn de meeste no-brainer zomerjurk van alles is eigenlijk het meest complex.

advertentie

Ik heb een witte kanten zomer feestjurk. Ik heb het een keer gedragen, aan het ballet. elke andere keer dat ik heb het geprobeerd, heb ik in de spiegel keek, voelde alsof ik probeerde te kijken als Pippa Middleton in de koninklijke loge op Wimbledon, en genomen, het weer uit, meestal om iets kleurrijke dragen. kleur is ronduit vrolijk; wit wordt bezoedeld door de lucht van zijn neurotisch en / of aandacht-zoekende.

maar ik heb goede hoop dat deze zomer mijn witte jurk enkele uitstapjes zal krijgen. vooral omdat er veel witte jurken rond, wat zorgt voor veiligheid in aantallen. je kan niet kijken aandacht-op zoek naar als je het dragen min of meer hetzelfde als de drie andere vrouwen in de kamer. plus die andere vrouwen in dezelfde boot in de zitting-netheid inzet, dus op een picknick er altijd wel iemand anders te staan, omdat ze niet kan gaan zitten om te praten.

Er zijn in wezen drie witte jurken. is er de bohemien-floaty één, dat is wat ik ben hier dragen. Dit is comfortabel en aangenaam informeel; hakken en / of lipstick kan nodig zijn om snap voegen. er is de ingetogen, gestructureerde, formele: geweldig voor de zomer de macht dressing in de avond of op het werk, hoewel het een beetje tweede trouwjurk kan kijken. dan is er de riviera-bom één, ingesnoerd, in fris katoenen, de gouden standaard, maar de zwaarste om af te trekken. (Wanneer een jurk oproepen voor de geest bardot en Monroe, de bar is hoog.)

de eeuwige etiquette kwestie met een witte zomerjurk is: kun je dragen als een bruiloft gast? je kunt natuurlijk, als je zweert-on-je-leven bepaalde de bruid zal niet eens stiekem, minutieus miffed zijn. als er de meest afgelegen mogelijkheid dat ze zou kunnen zijn, dan is het een recht niet. voor een keer, de witte jurk regel is eenvoudig.

• jess draagt jurk, £ 79,99, en hakken, £ 59,99, beiden zara.com.

styling: melanie Wilkinson. mode-assistent: hannah davidson. haar en make-up: sharon ive bij carol hayes management.