waarom zou je een korset dragen

0
37

je zou denken dat het dragen van korsetten martelende kan zijn. Immers, iedereen die Scarlett O'Hara heeft gezien wordt geregen up zo strak in gegaan met de wind zou getuigen van het feit dat niemand in hun juiste gedachten vrijwillig zou willen worden geslagen buiten adem. Echter, als je erover nadenkt, korsetten zijn eigenlijk heel leuk 'het gebruik van korsetten als onderdeel van uw garderobe zijn werkelijk onbegrensd. je kunt ze gebruiken als een accessoire of zelfs als een outfit op zich. gewoon creatief te zijn en je zult de voordelen van een corset te zien.

foto door: corset

één van de belangrijkste redenen om een korset dragen is dat ze echt je dunner kijken. korsetten zijn ontworpen om de taille te accentueren en plat uw taille direct. Natuurlijk zou de goedkopere die je koopt uit de kast slechts een dunne kunststof bekleding en dat zal niet helpen om het uiterlijk van je lichaam te veranderen. Ook deze massa geproduceerde korsetten meestal niet lang, dus als je echt wilt, investeren in een hogere kwaliteit corset voor betere resultaten duren. Een belangrijke opmerking in gedachten te houden is dat korsetten niet zouden beschadigen, omdat ze zijn ontworpen om uw lichaam te vormen, geen beweging belemmeren.

wat de meeste mensen niet weten is dat korsetten die oorspronkelijk waren bedoeld om iemands houding te verbeteren. de oorspronkelijke korsetten waren gemaakt van ijzer, dat de drager dwingt om de mal van het ijzer te volgen in de juiste en passende houding. authentieke korsetten zal ook helpen vorm je rug. zetten op een korset houdt automatisch je bovenlichaam in afstemming en geeft je rug de ondersteuning die u nodig hebt. ziet er goed was nooit zo gemakkelijk. een notitie maar voor degenen die van plan om korsetten te kopen voor dit doel – doen raadpleeg een arts of gezondheidsdeskundige als u wilt een korset voor de gezondheid doeleinden te gebruiken.

belangrijkst, korsetten maken de drager look en feel meteen sexy. wie niet? je lichaam is voller tot in de perfectie met de illusie van een slanke taille, ramrod rechte rug, grote buste en platte buik. koppelen uw corset met de juiste accessoires zoals vis net kousen en zijn klaar om te verblinden. weet nog wel dat je doel is om smaakvol sexy en niet beslist trashy kijken. een korset moet uw schoonheid te verbeteren en niet je ziet eruit als een call girl. Gebruik het korset om uw uiterste best voordeel.

in een notendop, moet korset een onderdeel van elke dames garderobe. de voordelen van korsetten zijn grenzeloos. Echter, als je een beginner die net beginnen met een korset, weet nog wel dat je dingen langzaam moet nemen. Draag het korset voor slechts 2 uur vóór het opbouwen met meer uren, en nooit, nooit dragen het korset te slapen!