Waar uw trouwjurk kopen

0
477

De eerste dingen die bruiden-to-be doen als ze verloofd is na te denken over de trouwjurk. We willen allemaal adembenemende kijk op onze trouwdag en de jurk lijkt de belangrijkste factor te zijn. Er zijn zoveel mogelijkheden, stijlen en verschillende prijzen als het gaat om Trouwjurken en het kan heel overweldigend zijn in het begin. Het is daarom erg belangrijk om jezelf een paar vragen voordat u naar de dichtstbijzijnde boutique.

Het thema, stijl, het seizoen en de locatie zal een grote rol spelen bij de keuze van je jurk.
Een ander ding om te beslissen over is of je gaat om je jurk te kopen in een boetiek of Online. Een paar jaar geleden, was er niet eens een optie, want het was erg riskant om een ​​trouwjurk online kopen. Maar niet iedereen woont in een grote stad met veel kleding opties en het kopen van online is nog nooit zo eenvoudig geweest.

 

foto door: bruidsjurken

Het kopen van een jurk in een Boutique:

Voordelen:
* Professionele hulp montage van de jurk: Boutiques hebben meestal gekwalificeerde mensen die werken met bruiden van alledag. Ze weten lichaamstypes en wat zou je figuur het beste online.

* Zet uw favoriete jurken: In een winkel, zult u in staat om te proberen op een paar jurken, waardoor je een goed idee van wat stijl van de jurk het beste bij u past zal geven.

* Krijg goede hulp en advies over uw accessoires. Wanneer u een jurk in een boetiek te kopen, kunt u er zeker om het beste advies te krijgen over uw accessoires en lingerie.

Zij zullen alle geheimen over goede onderkleding kennen en kunt u ideeën voor uw sieraden, sluier en tiara geven. De meeste van de tijd die je kunt zelfs deze accessoires te kopen tegen dezelfde boetiek.

Nadelen:

* Betaal om te proberen op een paar jurken: De meeste van de tijd, dan moet u een bedrag betalen om een ​​paar jurken passen. En er is meestal een 3-5 fit limiet per afspraak.

* Dure keuze: Jurken gekocht in een Bridal Boutique kan veel duurder dan degene die je online te krijgen zijn.

* Bekijk en fit alleen op afspraak: Je moet een afspraak maken om trouwjurken te passen maken. Je moet soms een afspraak alleen maar om het pand binnen. De werken bruiden-to-be zal hebben om afspraken te maken voor het weekend die ook hun drukste tijd.

* Je zou kunnen missen op de jurk van je dromen: Het kan heel overweldigend om rijen en rijen van jurken te zien op hangers zijn. Het is erg moeilijk om wenkbrauwen via toga samengedrukt op een rail en verbeelden lichaam daarin.

Het kopen van een jurk online:

Voordelen:
* Bespaar honderden euro's: Online Jurken zijn meestal een stuk goedkoper om te kopen. U kunt kopen soms twee of drie jurken online voor de prijs van één boutique jurk.

* Variety: U kunt een grote verscheidenheid zien met de klik van een knop.

* Elke keer of dag: U kunt online gaan en te bekijken of kopen van een jurk enig moment of dag en de levertijd is meestal snel.

* Echte foto van de jurk: U kunt de jurk te zien op een echte persoon, ook al is het maar een foto.

* Exchange en Wijzigingen: De meeste van de online winkels zal u de mogelijkheid om te wisselen of wijzigingen aanbrengen als u niet tevreden bent te geven.

Nadelen:
* Kwaliteit risico: Je kunt niet altijd krijgen een goed beeld van de kwaliteit van de jurk en de stof het is gemaakt van slechts het bekijken daarvan op uw computer.

Zorg ervoor dat u voor het kopen van je jurk hebben overwogen al uw opties. U kunt soms exact dezelfde stijl van de jurk je zag in de Boutique, voor een stuk minder online.