vintage trouwjurken voor Ierland bruiden

0
94

het is officieel – Ierland bruiden hou van vintage trouwjurken!

bruidsjurken, goedkope trouwjurken

foto door: veaul

of uw vintage geïnspireerde bruidsjurk komt van de slanke en glamoureuze 30's en 40's of de vloeiende zomen en ¾ lengte stijl van de jaren '50 ben je zeker een vintage bruid!

Deze zijn populairder dan ooit met bruiden geïnspireerd door een gouden tijdperk in Hollywood toen Grace Kelly, Audrey Hepburn en Marilyn Monroe opgeluisterd onze schermen.

voor sommigen een bruidsjurken kan een reis naar een kringloopwinkel of een winkel gespecialiseerd in vintage jurken betekenen, maar voor degenen die willen hun eigen vintage geïnspireerde bruidsjurken te maken het is een reis naar een bruidsjurken ontwerper die leidt tot de oprichting van een echt unieke vintage bruidsjurk.

vintage geïnspireerde trouwjurken aan edel tuite
edel tuite is één van Ierland's grootste trouwjurk ontwerpers. Ze creëert mooie trouwjurk voor bruiden in Ierland, die van heinde en verre om hun one-of-a-kind designer reizen.

dit jaar edel lanceerde haar nieuwe collectie – klassiek glamour – een verzameling van vintage geïnspireerde bruidsjurken voor Ierland's bruiden. alsmede het nemen van inspiratie uit klassieke vintage tijdperk, zoals de 20's, 30's, 40's en 50's edel neemt ook inspiratie uit de bruiden die haar winkel in Drogheda bezoeken.

vintage trouwjurken – de ontwerper aanpak
"vintage bruids jurken zijn zeer modieus en zijn perfect voor meisjes die houden van hun stijl, willen pronken met hun bochten en echt haar stempel op haar grote dag. iedere bruid is anders en is geïnspireerd door verschillende tijdperken en vintage stijlen. en dat is waarom we creëren individueel vormgegeven vintage bruidsjurken een bruid unieke vorm, stijl en persoonlijkheid complimenteren.

wanneer een bruid-to-be start de bruidsjurk jagen ze worden geconfronteerd met zoveel ontwerpen en zien vaak design kenmerken ze willen integreren in hun eigen vintage collectie, alleen om te ontdekken dat het gewoon niet mogelijk. de schoonheid van het werken met een jurk ontwerper is dat we precies dat kunnen doen – versieringen toe te voegen, te veranderen design features en verandering stoffen, zodat uw vintage bruidsjurk is echt uniek en uw zeer eigen one-of-a-kind vintage geïnspireerde goedkope trouwjurken. "