vintage kort trouwjurken in Ierland

0
37

als je een fan bent van de hoge zoom lijn bent u zeker in lijn met de nieuwste trends in bruids jurk ontwerp. korte trouwjurken zijn populairder dan ooit en zijn de perfecte bruidsjurk voor een bruid op zoek naar elegantie, verfijning en een jurk te wow!

korte trouwjurken, bruidsjurken

foto door: veaul

dus hebben besloten om te gaan met een korte bruids jurk – wat zijn uw opties?

een snelle run-down op korte trouwjurken
korte trouwjurken zijn ook bekend als thee lengte of knie lengte bruidsjurken. de loop der jaren de definitie van deze jurk enigszins vaag is geworden, maar van oudsher een thee lengte jurk zou normaal gesproken vallen aan de onderkant van het kalf.

meer moderne thee lengte of korte bruidsjurken zijn afwerking net onder de knie, dus het is eerlijk om te zeggen dat de knie lengte betekent echt een val ergens tussen net onder de knie en de onderkant van het kalf.

1950 en 1960 stijl vintage bruidsjurken zijn ook inspirerende Ierse bruiden om te gaan voor de hogere zoom lijn met de mode-iconen van een gouden tijdperk – denk Audrey Hepburn – blijkt een inspiratie voor zowel de bruiden en bruids jurk ontwerpers.
dus waarom kiezen voor een thee lengte trouwjurk?

korte bruidsjurken zijn populair voor bruiden die houden van hun mode, zijn zeer directioneel met hun stijl en aanbidden een rok die swingt om te pronken met die fabelachtige schoenen en prachtige benen!

knie lengte bruidsjurken zijn ook zeer praktisch en zijn ideaal voor de zomer bruiloften en overzeese bruiloften in warmere klimaten. knie lengte is ook perfect voor een meer informele bruiloft en zijn geweldig voor uw bruids receptie waar je echt kunt verplaatsen rond dat dansvloer en pronken met die bewegingen!

edel's thee lengte trouwjurk ontwerpen
nieuw in de collectie Edel's zijn de "Pollyanna" en "Kerry" thee lengte korte trouwjurken die deel uitmaken van de klassieke glamour collectie zijn. edel neemt haar inspiratie voor deze klassieke jaren 1950 stijl thee lengte ontwerpen uit dat vintage tijdperk van hollywood wanneer Hepburn, Taylor en Kelly siert de zilveren scherm sijpelen schoonheid, stijl en vrouwelijkheid.

edel is beroemd om haar verklaring versieringen die elke jurk volstrekt uniek met elke jurk op maat van de stijl, persoonlijkheid en de vorm van mooie bruiden alle edel's passen te maken.

als je denkt te gaan voor een korte of knie lengte bruidsjurken we graag tot ziens op boutique edel, waar een warm welkom en prachtige kleding ontwerpen staan voor u klaar om te proberen op.