vijf tips voor het kiezen van feestjurken

0
382

voorjaar is de tijd van het jaar waarin velen van ons stellen over het bijwerken van onze kasten voor het nieuwe seizoen. Als je garderobe update bevat een aantal nieuwe feestjurken, willen we helpen zorg ervoor dat je dingen goed. we willen ervoor zorgen dat u altijd de hit van de partij, ongeacht de outfit keuze die je maakt voor de avond.

 

foto door: feestjurken

te dien einde, hier zijn vijf tips voor het kiezen van feestjurken dit voorjaar:

1. aandacht besteden aan deel
elk individu heeft haar eigen unieke vorm van het lichaam die speciale aandacht. dus let op je eigen proporties bij het kiezen van het lichaam jurken. bijvoorbeeld, moet een vrouw met een kleiner kader te vermijden grote jurken met grote hoeveelheden extra materiaal. om dezelfde reden moeten grotere vrouwen heel voorzichtig zijn over minimalistische jurken te zijn.

2. het ondergoed te verbergen
we weten dat het is uitgegroeid tot heel het ding om de onderkleding te gluren door middel van deze dagen, maar je bent niet de aankoop van een alledaagse jurk op een goedkope kledingwinkel; je koopt een partij jurk die de toon voor uw avond uiteengezet op de stad. zorg ervoor dat de kleding die u kiest zal voldoende zijn om je ondergoed volledig te dekken. Indien nodig, kunt u speciale ondergoed te kopen voor een bepaalde jurk je echt van.

3. winkel met je vrienden
is er iets erger dan aankomen op een feestje alleen voor een vriend het dragen van dezelfde jurk, of een soortgelijke te vinden? kunt u voorkomen dat door het winkelen voor feest jurken met je vrienden. zelfs als u het kopen van uw jurken online, winkelen met vrienden vrijwel garandeert u nooit zult dupliceren.

4. Controleer altijd de etiketten
het is een gegeven dat je feestjurken een beetje extra zorg nodig hebben op het gebied van wassen, drogen en persen. is het belangrijk om altijd de labels om precies te weten hoeveel zorg een bepaalde jurk zal vergen. elke jurk die lijkt een beetje te hoog onderhoud wellicht een met rust te laten.

5. in gedachten uw accessoires te houden
als het gaat om accessoires, feestjurken zijn niet zo flexibel als jumpsuits. dus voordat je iets koopt, overwegen wat accessoires die je al een keer met een bepaalde jurk. als je niets beschikbaar hebt, bent u bereid om accessoires te kopen om te gaan met het?

wanneer de datum van uw eerste partij komt, en je bent klaar om de nieuwe feestjurk je net gekocht don bent, herinner me een paar extra tips die echt kan je er. eerst en vooral, het streven naar focus. in andere woorden, kies dan een deel van uw outfit naar het middelpunt van de belangstelling. Gebruik al het andere, met inbegrip van uw accessoires, sieraden en ga zo maar door om de aandacht op dat brandpunt.

tot slot, vergeet die hoed, tenzij uw partij is om buiten in de zon te zijn. niets vestigt de aandacht weg van een jurk heel graag een hoed. Immers, heb je niet al die tijd en geld in uw nieuwe feestjurk gewoon om het te laten spelen tweede viool aan uw hoofddeksel.