vier modellen die de jackpot bij Chanel haute couture hit

0
29

shanna-crop

(Foto via internet)
shanna jackway

Er zijn drie dingen die je kunt verwachten bij elke chanel programma: een prachtige set, veel beroemdheden in de voorste rij, en een baan lineup gevuld met topmodellen het moment is. voor de herfst 2015 haute couture show Lagerfeld vertrouwde vooral op zijn beproefde en ware chanel armaturen op de catwalk, maar een select aantal nieuwere modellen aangesloten bij de actie, het stappen in chanel's "cercle privé" casino voor hun eerste couture-show. hieronder, voldoen aan de vier modellen die het echt hit it big in couture.

emmy-chanel

(Foto via internet)
emmy Krüger

couture heeft gezien emmy Krüger nemen op een verscheidenheid van incarnaties van neon haren bij Giambattista Valli om Pixie-bijgesneden bij Armani Privé. bij chanel, werd rood haar Krüger's verborgen onder uniform zwarte bobs van de show, maar ze maakte indruk toch.

marga-chanel

(Foto via internet)
marga Esquivel

marga Esquivel eerst een splash op de baan die bij Gucci's Resort 2016 laten zien en later bij Marc Jacobs, waarbij Guido Palau sneed haar nieuwe pony backstage. met een Chanel haute couture uitstraling, Esquivel voegt zich bij de gelederen van Lagerfeld meisjes klaar voor grootsheid.

camille-chanel

(Foto via internet)
Camille Hurel

Camille Hurel kreeg haar start in de elite Model Look wedstrijd terug in 2014. Sindsdien is ze gehouden dingen exclusieve lopen alleen voor een selecte set van labels, waaronder Givenchy, Valentino, en Alexander McQueen. Hurel's eerste officiële couture landingsbaan was Atelier Versace eerder deze week, maar chanel heeft een bijzondere aantrekkingskracht voor de Franse schoonheid. Bericht weergeven Hurel bijgewerkt haar Instagram zowel Lagerfeld en chanel's casting director, aurélie Duclos bedanken.

shanna-chanel

(Foto via internet)
shanna jackway

Australische nieuwkomer shanna jackway heeft kloof tanden en een jongensachtige uitstraling die doet denken aan Lagerfeld favoriete Vanessa Paradis. chanel is pas de tweede internationale baan die jackway siert, epische palm de eerste wezen Nicolas Ghesquière's Springs Resort-show.