verschillende betekenissen van de trouwjurk kleuren

0
348

Een bruiloft is een van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven van een vrouw. voor een meisje die gaat trouwen, is het feest van de liefde, vreugde en saamhorigheid. iemand die zelfs hun bruiloft te plannen, omdat ze waren kleine meisjes. en een meisje zou haar bruids blik over het leven waarnemen. elk meisje droomde van kijken haar beste en de jurk ze zou dragen moet elke inch van haar lichaam te vullen. maakt niet uit wat de kleur is, een natuurlijke glans aan de huid zet de jurk.

 

foto door: bruidsjurken

weet u het zeker betekenis van de elke kleur in trouwjurk? elke kleur betekent iets, ongeacht het is wit, rood, roze, ivoor of geel. dus moet je een duidelijk inzicht over de vertegenwoordiging van elke kleur hebben voordat u kiest voor je jurk.

sommige kleuren hebben een betekenis van hun eigen als het gaat om trouwjurken. de volgende afbeeldingen zullen verlichten u de precieze betekenis van alle kleuren.

traditioneel wit is de betekenis van de bruid zuiverheid. het wordt beschouwd als de kleur van de perfectie en er is niets zo mooi als een bruid, gekleed in maagdelijk wit. het is altijd geassocieerd met licht, goedheid, onschuld en maagdelijkheid. sinds de tijd van koningin Victoria, witte trouwjurken zijn versleten en de traditie wordt voortgezet sindsdien.

lavendel is een ode aan het verleden. het brengt om uitgebreide bruiloften met zachte sierlijke-achtige bruiden erg.

als je wilt er anders uitzien, dan verlaten witte volledig en gaan voor andere tinten. roze is een zeer populaire keuze. de kleur roze staat voor onschuld, een kind-achtige persoonlijkheid, versheid, zuiverheid, liefde, een goede gezondheid en het goede leven. het kan ook worden gedragen om een flirtatious karakter vertonen. roze is normaal gesproken een kleur geassocieerd met vrouwen en hun vrouwelijkheid.

blauw is duidelijk geassocieerd met de kleur van het water en de zee. het vertegenwoordigt kalmte en rust. blauw brengt ook vrouwelijkheid, het leven, zuiverheid, enzovoort net zoals water doet. blauw kan ook symboliseren stabiliteit, veiligheid, en levenslang trouw.

rood is een kleur paar zal uitvoeren op een bruiloft. maar niets kan winnen van de kleur als je de look en de houding. als je kleden in rood, is het zeker dat alle ogen zou op u of het man of vrouw. een kleur van passie, romantiek en verlangen, rode hints op een triomfantelijke levendige en romantische natuur.

de kleur geel is aan jou als je vrolijk, optimistisch, niet gemakkelijk depressief en hebben een zeer positieve kijk op het leven. naast deze, geel betekent vriendschap. geel gaat hand in hand met een schone geaard en zorgeloos look die kan leiden tot een zeer gelukkige toekomst met je man.