top geheimen om te zoeken naar de beste avondjurken

0
844

zoek je allerbeste is van cruciaal belang als je die kans om een gunstige avond feest bij te wonen. de juiste jurk die zal pronken uw bekleding silhouet figuur en vlakker uw beste eigenschappen van het grootste belang. het verkrijgen van de juiste jurk die zal hoofden draaien en maak je onweerstaanbaar naar te kijken is zeer de moeite waard.

avondjurken, lange avondjurken

foto door: avondjurken

uw keuze voor de juiste jurk, accessoires en beste gedrag kan maken of breken het moment en het is essentieel om het goed te krijgen.

1. het vinden van de juiste jurk voor de gelegenheid.
de juiste kleding voor de gelegenheid zal worden bepaald door verschillende factoren
· Uw onpartijdige metgezel om u te helpen de juiste jurk te krijgen
· Aard van de avond feest
· Smaakvolle vertoning van de huid.
· Uw keuze kleur
· Montage jurk

a) je onpartijdige metgezel
om de juiste jurk te krijgen, de regel van het handboek is om nooit alleen te gaan. als je gaat om de jurk online kopen dan zorg ervoor dat je je vriend je een onpartijdige advies van hoe het eruit ziet op je voordat je naar de bal te geven. een second opinion van hoe de jurk ziet er op u is cruciaal en zal u een indruk van hoe de mensen u zien in de partij te geven.

b) de aard van het avondfeest
als je een eerste timer voor de formele avondfeest, en je bent vinden het moeilijk om een jurk te krijgen, kan je iets dat kraag en manchetten heeft willen. een avondjurk die goed is passend met een kraag helpt u het beste van twee werelden, die spreekt van de officiële nog relaxed te krijgen. donkere tinten van kleur hebben de voorkeur en je kunt nooit verkeerd gaan met een zwart nummer, tenzij de dresscode is meegedeeld.

voor een informele avond feest, lichter en helderder tinten je opvallen en ook helpen u uw haar in de steek gelaten en hebben een geweldige tijd

c) smaakvolle vertoning van de huid
de meeste mensen het verkeerd als het gaat om de smaakvolle weergave van de huid, terwijl het dragen van 's avonds sexy jurken. het geheim is niet te zien te veel huid en iets voor de verbeelding verlaten. het beste deel over het dragen jurken is de allure van de verleiding waarvan het vermogen is volledig gevoerd met de geest. als een vuistregel, als je je schouders dan verschijnt je nodig hebt om je benen te bedekken. het omgekeerde is het geval wanneer pronken met je prachtige benen. voor jurken die ene schouderbanden hebben, kan een lange gleuf volstaan. er zijn geen regels echter op wat goed of fout is en het is aan jou zo creatief mogelijk te zijn.

d) uw keuze kleur
een mooi kleurenschema dat uw persoonlijkheid weerspiegelt, terwijl kruiden u met bescheidenheid en genade werkt als een charme elke keer. wees voorzichtig met het combineren van meer dan drie verschillende kleuren in één jurk. dierenprints zijn oke omdat ze zijn gebaseerd op twee keuze kleuren, maar meer dan dat u uiteindelijk uitzien als een clown.

e) passende jurk
's avonds sexy jurken die je niet laat je inademt laat staan te bewegen met zijn vloeken en dient te worden vermeden als de pest, ongeacht hoe mooi ze eruit zien. wade uit de verleiding om te dragen oversized kleding, zelfs als gaan voor een formele partij als het zal u als slordig. strakke kleding aan de andere kant zal je schraal kijken en wekken de verkeerde reactie en portretteren een verkeerde indruk van u. een passende en comfortabele jurk maakt je nog meer onweerstaanbaar trekken je uit de menigte

Tot slot, niet toestaan dat het weer te spelen trucs op u als het laatste wat je wilt doen is het dragen van een jas op de top van dat prachtige jurk. de kans groot dat het zal veel warmer binnen dus gun jezelf om te pronken met die prachtige lange avondjurken heb je zo moeilijk te vinden gewerkt worden.

2. accessoires voor de sexy avondjurk.
Idealiter zou een beetje make-up, een aantal sieraden, een clutch bag en een aantal hoge hakken doen de truc. make-up heeft de macht om je te transformeren hele look en de bijpassende oorbellen en ketting accentueert je gelaatstrekken. het afstemmen van de clutch bag en schoenen is een traditionele manier van spelen veilig met de kleuren, maar het wordt nooit oud.

3. uw beste gedrag
het wezenlijke kenmerk van grote sexy avondjurken is het aura dat ze geven op je. het laatste wat je wilt doen is het onderdeel niet te kijken. de allure te intrigerend en mysterieus is natuurlijk om elke vrouw en je hebt te vinden dat in jezelf. alleen maar omdat ze je beste wijn in de partij betekent niet dat je in de verleiding van het krijgen in een dronken bui vallen. handelen het onderdeel en laat de avondjurken 2016 het woord doen.