tips voor avondjurken

0
96

een avondjurk is iets dat je draagt voor formele of semi-formele gelegenheden.

avondjurken, lange avondjurken

foto door: http://www.veaul.com/nl/avondjurken-c17

winkelen voor avondjurken kan frustrerend en verwarrend want er zijn vele variëteiten van avondjurken in alle mogelijke kleuren en stijlen. de sleutel ligt in het dragen van een die een persoonlijke verklaring maakt en tegelijkertijd heeft een eigentijdse uitstraling. sommige vrouwen misschien iets klassieke voorkeur en anderen kan gewoon blindelings kopiëren celebrity fashion, ongeacht of het streelt hun lichaam of niet. wat moet je in gedachten te houden bij het selecteren van een avondjurk?

kiezen voor een jurk die je flatteert
neem een moment en beslissen wat je beste eigenschap is in je lichaam. je beste eigenschap kan je lange, mooi gevormde benen, of een smalle taille. wanneer u kiest voor een avondjurk, concentreren op wat de jurk hoogtepunten. een jurk die is een paar centimeters boven de knie kan worden gedragen om uw welgevormde benen te markeren. als u een jurk met lage halslijnen selecteren en vervolgens een jurk om uw buste te benadrukken dragen jou. dus kies een jurk die de aandacht vestigt op een functie.

Accessorize je jurk
uw kostuum is niet compleet zonder accessoires. het betekent niet dat je al je accessoires te dragen. afhankelijk van de jurk die u kiest, moet je accessoires. als je een kostuum hebt gekozen, beslissen of het goed met bungelende oorbellen of armbanden zal zien. zal goud of zilver sieraden er goed uitzien? die schoenen en handtassen beste voor de jurk zijn?

kleden of jurk omlaag
deze jurken zijn ideaal voor formele en semi-formele gelegenheden. U kunt uw avond kostuum koppelen met andere kledingstukken, zoals een ongedwongen blazer of een vest. dit heet dressing naar beneden. als het een formele gelegenheid, niet koppelen een grote handtas met uw avond kostuum. de meer formele geval, hoe kleiner dient de tas zijn. U kunt ook gebruik maken van een koppeling.

avondjurk lengte
de lengte van uw kostuum is een belangrijke factor. als je een tengere vrouw, dan moet u een kortere jurken dragen om je langer kijkt. als je op de hogere kant, kies dan lange avondjurken die niet te lang of kort.

de eeuwige favoriet, de little black dress
de little black dress is alom geliefd bij vrouwen. een a-lijn zwarte avondjurken 2016 fakkels in de taille of heup, het creëren van een "een" vorm. dit betekent dat het bagatelliseert je heupen en buik, het benadrukken van je vrouwelijke figuur.