tips en suggesties over cocktailjurken

0
816

cocktailjurken of een cocktail jurken zijn bijna hetzelfde, behalve cocktailjurken toont een korte lengte, terwijl cocktail jurken zijn grote lengte tot op de grond. Traditioneel worden cocktail jurken gedragen tijdens de avond partijen is dit een zwarte stropdas evenement of een semi-formele kleding genoemd. deze jurken zijn vaak bekend elegante, klassieke en glamoureuze in de stijl die de goedkeuring en bewondering van anderen veroorzaakt te zijn.

cocktailjurk, cocktailjurk 2016

foto door: cocktailjurk

in het midden van de 20e eeuw een cocktail jurk was ook bekend als "de late namiddag" jurk. als de heren zijn in pakken, dames dragen ook middag jurken. in 1980 de cocktail jurk werd geknoeid en de jurk lengte korter geworden, vandaar kwam de cocktail jurk.

deze dagen, de meeste warenhuizen hebben een breed scala van jurken om uit te kiezen. maar de meest populaire jurken zijn zijde, satijn en chiffon. elk seizoen cocktailjurken zijn geëvolueerd en gegroeid naar nieuwere modellen. de klassieke 'little black dress' heeft niet verloren zijn stijl is een veelzijdige jurk voor cocktailparty blijft. heldere jurken zijn fluweel, crêpe, brokaat, zijde en stretch satijn.

deze dagen de meeste warenhuizen hebben een breed scala van jurken om uit te kiezen. Echter, de meest populaire van de deze jurken blijven zijde, satijn en chiffon zijn. elk seizoen, hebben cocktailjurken geëvolueerd en uitgegroeid tot nieuwere modellen. sommige vrouwen dromen van het hebben van een grotere buste lijn, maar voor degenen die zijn van nature goed bedeeld, het kiezen van deze bijzondere jurk aan hun figuur flatteren is soms een uitdaging. gebruik maken van deze volgende tips om uw vermogen te spelen up, zonder daarbij onnodige aandacht aan uw buste.

• sturen duidelijk van hoge halslijnen. het lijkt logisch om je decollete om de nadruk te leggen een grote buste te dekken, maar hoog uitgesneden halslijnen vormen vaak een erg vleiend plank op uw borst met de stof. een bescheiden decolleté is de meest vleiende voor de grote-kapotte vrouw.

• Probeer een strapless jurk. profiteren van het feit dat u genoeg tot de top te houden van een strapless jurk. deze stijl richt zich ook de aandacht op je schouders en gezicht en uit de buurt van uw buste. in tegenstelling tot de platte bovenlijf meisjes, zijn weelderige vrouwen niet verplicht om voortdurend trekken op een slappe strapless jurk.

• overslaan halslijnen dat ruches, kralen, glitters of andere details die de aandacht vestigen op uw buste te hebben. In plaats daarvan kiezen voor cocktailjurk 2016 met een interessante taille accent of zoom detail dat zorgt ervoor dat de ogen weg van het gebied dat u wilt de-benadrukken bewegen.

• Accessorize met oorbellen in plaats van kettingen. een dangly of sprankelende ketting dat ligt op je borst zal ertoe leiden dat mensen een ruime boezem merken. spelen tot je gezicht met flashy oorbellen of haar accenten in plaats van een ketting die de aandacht vestigt op uw buste.

cocktail jurken zal altijd het nietje jurk in het leven van elke vrouw zijn. of het prom, bruiloft, afstuderen partij, verjaardags partij, kunstgalerie openen of vrijgezellenfeest kan zijn, worden deze bijzondere jurken nog steeds gebruikt. de meeste grote warenhuizen zullen een verscheidenheid aan cocktail jurken of feestjurken voor klanten die het nodig heeft voor speciale gelegenheden in voorraad hebben.