schoenen voor trouwjurken

0
261

uw trouwdag is waarschijnlijk de belangrijkste dag van je leven, het vinden van de juiste bruidsjurk en trouwschoenen kan een ontmoedigende taak zijn. in gedachten houden dat het meestal moeilijker om schoenen die overeenkomen met een bepaalde jurk, dan het is om een jurk om je schoenen match te vinden te vinden; wilt u misschien overwegen het uitzoeken van je schoenen als eerste.

bruidsschoenen, trouwschoenen

foto door: veaul

bij het zoeken naar de juiste schoenen te gaan met uw trouwjurk, moet u een paar dingen te overwegen. eerst uit, zul je natuurlijk nodig om de kleuren aan te passen. niet alle blanken zijn hetzelfde, dus het is belangrijk om uw bruiloft schoenen, of replica bij het winkelen voor uw bruidsjurk te brengen met u. op deze manier kunt u ervoor zorgen de bruiloft kleding en schoenen zijn een perfecte match.

Een andere factor is het ontwerp en de hoogte van de bruids schoen; deze gegevens te bepalen dat wijzigingen aan de onderkant van de trouwjurk. velen geloven dat je eenvoudige schoenen moeten dragen met een gedetailleerde jurk en mooie schoenen met een eenvoudige jurk.

de reden is dat het moeilijk kan zijn om mooie schoenen te vinden voor een gedetailleerde kleding, want er zijn zo veel elementen die moeten passen. kun je de frustratie van het vinden van een mooie schoen en fancy dress die passen door te kiezen voor een eenvoudige trouwjurk en een mooie schoen, of vice versa te elimineren.

één van de meest populaire schoenen voor trouwjurken is het sprookje Assepoester slippers. Natuurlijk, deze zijn niet echt gemaakt van glas; ze zijn gemaakt van een doorzichtig materiaal. de stijl van uw bruiloft (of het nu aan het strand, tuin stijl, bohemien of in een kerk) zal helpen bepalen welk type van schoenen te dragen. sommige bruiden kiezen om flats dragen met hun bruidsjurken, vooral degenen die niet willen langer dan hun bruidegom verschijnen.

als je ook op zoek bent naar een lage-hak schoen, kun je gaan met Daisy van Shelley george. Dit zijn eenvoudige kwart-inch hakken; de bulten op deze schoen zijn aanverfbare, zodat u deze in elke gewenste kleur kan hebben. Deze schoenen komen in satijn en in middelgrote en grote maten. andere kleurstoffen kunnen schoenen zijn ook beschikbaar, de allure, die een hogere hak heeft, is beschikbaar op een meer betaalbare prijs. beide schoenen kan opties op uw eenvoudige schoen lijst.

voor een unieke en flitsende stijl, de grazia alicia bruids schoenen zijn een top pick. ze hebben sandaal stijl bandjes met een juwelen strip die komt in het midden. deze zijn verkrijgbaar in de kleuren zoals parel ivoor en diamant wit. deze schoenen zijn meer op de liefhebber kant, maar kan zeker voorbij als een eenvoudige schoen met een gecompliceerde jurk.

veaul maakt ook zeer elegante bruids schoenen. Hij heeft aanverfbare en glas-stijl bruidsschoenen. iets prachtig toch eenvoudig is gemakkelijk te herkennen met deze ontwerper.

als je wilt een beetje van teen tonen zonder baring alles, probeer veaul. Dit is een drie en een half-inch hakken schoen die wordt geleverd in wit en ivoor. het heeft een riem op de rug en heeft een kleine opening aan de voorkant een hint van nieuw pedicured tenen geven.

er zijn veel verschillende schoen stijlen die er zijn. zien welke ontwerper doet een beroep op uw smaak en zoek de lijn van de trouwschoenen aan het paar dat u en uw bruiloft past. als u een harde tijd vinden van de juiste kleur die u wilt, ga met een aanverfbare schoen.