schijnen op in Karlie’s metallic jurk van Chanel

0
513

2EC0F28F00000578-3331534-While_the_weather_may_have_been_wet_and_wintery_Karlie_Kloss_mad-m-18_1448354973269

(foto via internet)

terwijl het weer nat en winterse kan zijn geweest, Karlie Kloss zorgde ervoor dat de warmte zetten op de rode loper op de British Fashion Awards.

aankomst op het evenement in het Londense iconische Colosseum op maandag avond, de 23-jarige supermodel siste als ze sashayed in de met sterren bezaaide evenement in een semi-pure metallic jurk.

kiezen voor glamoureuze nog brutaal risque look, Karlie tentoongesteld haar ongelooflijke figuur evenals haar activa in de deels doorzichtige omzoomde toga.

schijnbaar ongevoelig voor het nat en koud, de voormalige Victoria's Secret poster girl – die eerder dit jaar het bedrijf te verlaten – zeker stond uit de menigte in haar getailleerde jurk.

channeling een klassieke glamour met behoud van een vleugje brutale moderne stijl, de blonde schoonheid vloeide moeiteloos stijl en elegantie in het slanke zilver nummer dat klampte zich vast aan haar frame.

presentatie van zowel haar buste en bum, toga van de blonde schoonheid gekenmerkt door een oprollen-patroon dat glinsterde in het licht en liet het model om haar bescheidenheid te behouden als ze liep de rode loper bij de high-profile evenement, gehouden in samenwerking met Ciroc wodka en Fiji water.