over gekleurde trouwjurken

0
1135

In tegenstelling tot vroeger toen mensen gebruikt om bruiloften doen alleen in het wit trouwjurken, tegenwoordig mensen doen bruiloften in gekleurde jurken. bent u van plan het kopen van een gekleurde trouwjurk en zich afvragen wat de verschillende kleuren betekenen? Hier is een gids:

bruidsjurken, trouwjurken 2016

foto door: http://www.veaul.com/nl/trouwjurken-c2

betekenis van verschillende kleuren
wit: hoewel men zich niet langer beperken tot de traditionele bruiloft kleuren, wit is nog steeds de meest populaire kleur. de kleur betekent zuiverheid, reinheid en onschuld. als je een witte jurk te dragen, het laat zien dat je verlangen naar een eenvoudig leven.

zilver: het is een rijke, glamoureuze kleur die een verzachtende en kalmerende effect creëert. de kleur wordt meestal gekozen door bruiden die ongerust over hun grote dag te voelen.

multi-color: hoewel de meeste trouwjurken zijn monochroom, zijn er een aantal bruiden die ervoor kiezen om te gaan voor multi-gekleurde of gedessineerde jurken.

grijs: als u regelmatig bij te wonen bruiloften, moet u zijn gekomen over een bruid draagt een. grijs symbool voor veiligheid, volwassenheid en een neutraal, niet-invasieve gevoel. onderzoeken hebben aangetoond dat veel bruiden draag grijs om hun persoonlijkheid onderdrukken.

terwijl er geen vuistregel die u moet volgen bij het kiezen van de kleur van je jurk, moet u ervoor zorgen dat de kleur die je gaan voor een aanvulling op uw huid toon.

moet u overwegen het seizoen dat je het doen van uw bruiloft. bijvoorbeeld, als je het doen van uw bruiloft in het voorjaar moet je gaan voor lichte, pastel kleuren. als je het doen van uw huwelijk tijdens de winter, moet je gaan voor donkerder, diepere kleuren.

om ervoor te zorgen dat uw gekleurde jurk past bij het thema van uw bruiloft, moet je veel onderzoek doen en ervoor zorgen dat u de juiste jurk te dragen. bijvoorbeeld, als je aan het doen zijn een-renaissance themed huwelijk, je moet je onderzoek doen en identificeren van de kleuren die in die tijd populair waren.

types
Er zijn vele soorten van gekleurde trouwjurken die je kunt gaan voor. moet u er rekening mee dat de verschillende jurken zijn ideaal voor de verschillende seizoenen. deze jurken zijn onder andere:

schede: het is ideaal wanneer u het doen van de bruiloft in een kathedraal of een grote landgoed. de schede jurk is ook ideaal als het algemene thema van de bruiloft is formeel. omdat de jurk laat je armen, borst, schouders en bovenrug kaal, de jurk is ook ideaal bij het doen van de bruiloft tijdens het warme seizoen.

bubble: een zeepbel jurk is ideaal als u met een toevallig huwelijk. voor een ideale kijk je moet een bruidsjurk met felle kleuren zoals roze te vermijden. deze kleuren niet alleen onvolwassen, ze hebben ook de neiging te nonchalant te zijn. om aan de veilige kant moet je gaan voor een low-key kleuren zoals bruin of grijs.

zon jurk: een zon jurk trouwjurk is ideaal als je een het doen van uw bruiloft op een ongedwongen en zomerse locatie zoals achtertuin, strand, een tuin of een regionaal park. veel kleuren voor uw trouwjurken 2016 omvatten: taupe, marine blauw en wit.

conclusie
dit is wat je moet weten over trouwjurken. om de juiste kleur en het type van de goedkope trouwjurken te gaan voor leren kennen, moet u het advies van een adviseur te zoeken.