ook onthullend? meisje naar huis gestuurd van prom voor dress code overtreding

0
426

687860_630x354

(Foto via internet)

één michigan middelbare school student werd naar huis gestuurd uit haar prom na school ambtenaren bepaald haar open rug jurk te zijn in overtreding van de dress code.

een michigan tiener werd naar huis gestuurd uit prom na haar open rug jurk bleek te zijn in strijd met de school dress code.

042915-cc-dress3

(Foto via internet)

Briceno's moeder zegt dat de tiener is van plan om prom bij haar vriendje middelbare school in een andere jurk.

mireya Briceno, een senior in Muskegon high school, werd naar huis gestuurd uit de prom op 24 april na school ambtenaren bepaald haar open-back prom dress overtreden van de dress code.

"Ik voelde ze stijlvol en elegant was … ze was perfect," connie Briceno, Mireya's moeder, toldmlive. 'Riep ze me vanaf de parkeerplaats … kreeg ze in haar auto en begon te huilen. "

brad perkins, directeur van muskegon middelbare school, vertelde MLive die school personeel probeerde om de studenten op de hoogte van de jurk richtlijnen van tevoren te maken en dat de studenten moesten een formulier te ondertekenen alvorens te kopen prom tickets.

"De sleutel is dat ze willen duidelijke verwachtingen," zei Perkins. "Iedereen houdt om te weten wat de verwachting is."

connie Briceno zei dat zij en haar dochter beoordeeld de richtlijnen en geloofden dat de jurk was in overeenstemming. hoewel Perkins zei dat hij heeft lof voor de beslissing, wist hij niet waarom het de jurk overtreden schoolregels werd bepaald, volgens MLive.

"Wat er gedaan wordt gedaan … alles wat ik wilde is voor hem om mij te bellen en geef me een verklaring," connie Briceno gezegd.

connie Briceno zegt dat haar dochter ging de prom die jasje draagt haar vriendje vanwege het koude weer, en werd gevraagd om een uur later vertrekken. Perkins zei ook twee andere vrouwelijke studenten werden gevraagd te vertrekken vanwege de dress code schendingen, maar ze iets gevonden om hun jurken te dekken en terug.

mireya's vriendje woont een andere middelbare school in het gebied en het paar is van plan om van zijn school prom op 9 mei connie Briceno verklaarde dat mireya wordt het dragen van een andere jurk aan die prom wonen.