nieuwe gezichten van de mode: ze zijn jong, ze zijn mooi en ze weten hoe te kleden om indruk te maken

0
396

News-Shelby-Fresh-Faces-of-Fashion-Sept.-2015-Ericka-Graham_142058

(foto via internet)

tootsies werd barst uit zijn voegen met de jonge en mooie woensdag nacht, wanneer de winkelier en Houston tijdschrift samen om de achtste jaarlijkse nieuwe gezichten van de mode honorees presenteren. glam tien jonge vrouwen in smashing ensembles uit tootsies liep de catwalk als honderden fans juichten.

een overvloed aan fotografen, bloggers en smartphone verslaafden opgenomen deze speciale 15 minutes of fame voor de vrouwen klaar om hun stempel te maken in Houston sociale annalen.

terwijl elk van de stijlvolle vrouwen kregen hopen van applaus en gejuich, kreeg geen een meer enthousiaste welkom dan de pittige ericka Graham, de oprichter van het project 88 stichting, en de vrouw van Houston Texaanse strak eind garrett graham, nee. 88. leidt de kakofonie waren voormalige verse mode gezichten hannah McNair en hulst Alvis van de Houston Texans mcnair familie. Graham rocked en rolde naar beneden de baan met de energie van een Texanen cheerleader.

de klasse van 2015 opgenomen stacy e. johnson, de vrouw van jason johnson die metronational het hoofd; amerikaanse droom bouwers ster en interieurontwerper nina Magon; tandarts jolie Relyea; Blakely Griggs, die hoeden volgend voorjaar in het park lunch-stoelen mede; Lilly lewis, verloofd met Harrison Cullen (rose Cullen's kleinzoon); advocaat hulst radom; mede-oprichter van buxus beddengoed Elizabeth Webster; heidi smith, dochter-in-wet van anita en gerald smid en vrouw van Marcus Smith; en Carolyn leerlooier, de vrouw van garry leerlooier quantumenergie's.

houston tijdschrift isabel david introduceerde de presentatie die glam mode van tootsies val collectie gemodelleerd door modellen uit pagina parkes inbegrepen. kudos naar Hamilton en fady armanious ursaline voor de gestroomlijnde mode en Honoree presentatie.

uitgever peter Remington en redacteur Jeff Gremillion gehouden voorrijzetels net als sponsor van mercedes 'jeff quinsenberry. ook vooraan in het midden was susan sarofim, oprichter van leren (om alle kinderen op te voeden), begunstigde van de avond.

de fashionista menigte opgenomen Nell Frances connally, vivian wijs, Kathy mccord, katwing Comby, kelly Krohn, alex Martinez, diana Martinez, hallie vanderhider, dr. fred aguilar, heidi Kashani, neekie Kashani, estela Cockrell, hasti taghi en modeontwerper Amir taghi, op weg naar Londen voor een mode-ervaring als student aan de prestigieuze Central Saint Martins.