Newgen kondigt zijn voorjaar 2016 ontwerpers

0
194

o-newgen-ashley-williams

(Foto via internet)

London Fashion Week zou willen coöpteren het motto van Portland's subcultuur: houd Portland raar. of op zijn minst, Newgen, de stichting in samenwerking met Topshop die awards landingsbaan en showroom sponsoring aan jonge ontwerpers, zou moeten. het werd Newgen immers dat de wereld kennis met Christopher Kane, simone Rocha, Erdem Moralioglu, jonathan anderson, mary Katrantzou, en nog veel meer van de meest unieke talenten van de stad.

voor het seizoen voorjaar 2016 is het fonds nog steeds de innovatieve jonge merken die helpen bij het opzetten van de experimentele toon van de stad fashion week te ondersteunen. in de sectie landingsbaan sponsoring zijn Ashley Williams, ryan lo en 1205, met ontwerpers claire kruiwagen, danielle Romeril, faustine Steinmetz en molly goddard alle ontvangende presentatie sponsoring. tentoonstelling sponsoring zal worden toegekend aan Marta Jakubowski en Sadie williams.

scherpzinnige LFW fans zullen merken dat dit jaar de Newgen wetsvoorstel is bijna precies gelijk aan die van het seizoen herfst 2015, met uitzondering van 1205. (1205 ontving Newgen baan sponsoring voor zijn voorjaar 2015 blijkt echter.), terwijl sommigen dit betreuren als slighting de nog jongere talenten in de stad, de Newgen commissie consistente ondersteuning van haar merken toont een toewijding aan het daadwerkelijk helpen van deze labels van de grond komen en neem de voet in de industrie. de showroom ondersteuning aspect van de sponsoring, die brengt kopers en retailers uit de hele wereld om collecties ontwerpers te zien, is zonder twijfel cruciaal voor het helpen van deze jonge merken overleven. en uit de blikken van het, het werkt. stroken scheidt ryan lo's worden nu verkocht op de netto-a-porter; danielle Romeril kan worden gevonden op laan 32; en Faustine Steinmetz, naast het feit dat uitgevoerd bij openingsceremonie, was ook een finalist voor de LVMH prijs.

ambassadeur van de Britse mode-raad voor opkomend talent, sarah maaier, heeft wel een verandering ze graag zou willen zien in de komende Newgen seizoenen, maar: "Mijn enige kritiek is het gebrek aan accessoire ontwerpers van toepassing zijn op Newgen. we willen meer zien! dus neem dit als een bijschrift voor volgend seizoen talent! "