moeder van de bruid jurk etiquette

0
396

in een huwelijk, moet de bruid het middelpunt van de belangstelling. zij moet de mooiste dame te zijn en heeft de mooiste jurk op die speciale dag hebben. elke gast in het huwelijk met inbegrip van de schoonouders van elke zijde moet volgen wat ze leuk vindt vooral in dress codes.

foto door: moeder van de bruid kleding

de moeder van de bruid mag niet de eerste dame van de bruiloft, maar toch ze nog nodig heeft om de juiste jurk te dragen. de jurk van de moeder van de bruid zou de bruid jurk of jurk weer te geven. Maar het moet niet vergelijkbaar met de bruidsjurk zijn. hier zijn enkele tips voor het kiezen van de juiste kleding voor de bruiloft van je dochter.

de bruid de moeder moet betalen voor haar eigen jurk: als de binnenkort te bruid en bruidegom zijn degenen die betalen voor de bruiloft kunt u hen helpen snijd de de bruiloft kosten als je betaalt voor je eigen jurk.

de moeder van de bruid moet haar eigen kleding te selecteren: aangezien u bent degene die gaat betalen, is het alleen maar goed dat u de jurk op je eigen wil te selecteren. echter, moet de jurk in sync met de bruid jurk of het motief van de bruiloft.

niet dragen van een wit gekleurde jurk: zelfs als je om te volgen wat je draagt de bruid jurk, hoeft u niet om een witte jurk te hebben. de bruid moet het enige om te dragen wit zijn. gewoon de jurk die dezelfde stof, knippen, lengte of stijl van de bruids jurk of jurk heeft.

niets dragen zwart of rood: vergeet niet, je bent het bijwonen van de bruiloft van je dochter en dit is een van de belangrijkste dagen van haar leven, dus moet je iets dat graag ziet dragen. het dragen van iets zwart lijkt alsof je het bijwonen van een begrafenis en je bent in verdriet en rouw. terwijl rood is te opvallend en flashy voor een huwelijk, zelfs als uw dochter draagt een roze trouwjurk.

de moeder van de bruid jurk moet de corsage compliment: jurk van de bruid moeder moet niet alleen overeen met de corsage, maar het boeket als goed.

de bruid de moeder moet rekening houden met de smaak van de bruid de moeder-in-wet: als de moeder van de bruid, de bruidegom moeder iets dat coördineert met je jurk te dragen. zo is, moet je een jurk die eventueel ook kan gedragen worden door uw meisje moeder-in-law te halen. moet je eerst denken als het passend is voor haar om te dragen en als je bereid bent om het te dragen zou zijn.

ondanks het feit dat je niet het middelpunt van de aandacht op die grote dag, als de bruid's moeder moet je dragen nog steeds een kleding moeder van de bruid die u en de bruid bruiloft complimenten.