Katy Perry rotsen Moschino jurk op modeshow

0
670

katy-perry-moschino-men-gty-lead

(Foto via internet)

het was allemaal moschino alles voor Katy Perry, het gezicht van het modehuis, zoals ze aanwezig bij de mannen voorjaar / zomer 2016 show in een eigenzinnige kleding. was je een fan van haar jurk? stemmen!

Katy Perry, 30, trots repped moschino toen ze stapte uit in Florence, Italië voor de mannen voorjaar / zomer 2016-show op 18 juni, waar ze wiegde het merk van top-tot-teen. het gezicht van de collectie van het najaar 2015 vrouwen was behoorlijk zat op de eerste rij te nemen in de show, waar ze wiegde een eigenzinnige, kleur-geblokkeerde jurk die zo goed werkte met haar gevoel voor stijl.

de blue-eye schoonheid droeg een koele kat oog en een volumineuze 'met haar shirt jurk, terwijl ze wiegde haar jurk met een paar' Moschino 'shopping bag oorbellen en een portemonnee gevormd als een hoge hak – alles over haar blik schreeuwde moschino van top-tot-teen – letterlijk! meer is was zeker de blik die ze was gaan voor. Katy gepaarde het ensemble met zwarte visnetten, op zoek gespannen en plezier allemaal op hetzelfde moment – en het eigenlijk was niet de eerste keer dat we gespot visnet panty's deze week! andere Moschino ventilator, Miley Cyrus, wiegde visnetten toen ze vertrokken in New York op 17 juni.
heb je Katy's kijken?
ja, zo leuk!
Nee, veel te druk!
stem
view resultaten
haar verschijning komt na de onthulling van haar zinderende campagne shots, (waaronder één waar ze droeg een strategisch geplaatste bontjas!). Katy en moschino creatief directeur jeremy scott dicht vriendjes, en Katy zelfs begeleid hem naar de 2015 ontmoette gala, waar ze wiegde Moschino, (natuurlijk!). zowel Katy en Jeremy hebben een eigenzinnige gevoel voor stijl, dus het komt niet als een verrassing om ze te zien samenwerken, nogmaals, in een serieus stijlvolle manier.

Dit was zeker niet uw standaard shirt jurk, maar wat dacht je van haar voorste rij kijken? bent u een fan van haar jurk of was het een beetje te over-the-top voor uw smaak?