mode: hoe u uw perfecte little black jurk halen

0
79

Cara Delevingne in a little black fringed and sequin number. attending the world premiere of Pan, held at the Odeon, Leicester Square, London. Ian West/PA Wire

(foto via internet)
Cara Delevingne in een kleine zwarte franjes en pailletten nummer. het bijwonen van de wereldpremière van de pan, gehouden in het Odeon, Leicester Square, Londen. ian west / pa draad

"Men nooit overdressed of underdressed met een little black dress", zei Karl Lagerfeld Once upon a time, en natuurlijk, hij was en is volkomen gelijk. waar het is dat je gaat, ongeacht de tijd van het jaar, als de tijd van de dag, zal een LBD je uit een hele hoop problemen (en als het de juiste jurk, is het misschien goed krijg je in een hele hoop van problemen ook, maar dat is een ander verhaal).

vereeuwigd door Coco Chanel (hoewel het een Givenchy nummer dat Audrey Hepburn droeg in Breakfast at Tiffany's), de sleutel tot het succes van de little black dress is de eenvoud.

garderobe van elke vrouw moet een klassieke LBD, wat voor mij is v-hals, mouwloos, getailleerd en met een licht A-lijn rok vorm op of net onder de knie te hebben. maar aan iemand anders, in het bijzonder iemand met een rechtere en meer atletische frame, dat klassieke LBD meer een verschuiving vorm zou zijn, voorzichtig op maat met rechte stijl rok en een ronde hals.

wat dan ook, tegen de tijd dat een vrouw bereikt 40, ze echt moet weten wat haar beste LBD vorm (en sommige vrouwen zien er echt fantastisch in vrijwel elke vorm en stijl, die lijkt gewoon niet eerlijk helemaal niet).

een LBD met mouwen, bij voorkeur een half of driekwart mouwen, ziet er prachtig chic helemaal zelf zonder versiering, behalve een paar zwarte hakken of enkellaarsjes.

een mouwloze jurk lijkt op een no-no voor vrouwen van een bepaalde leeftijd, maar de angst voor bingo vleugels zijn niet zet iedereen af met het kopen van de jurk van hun dromen, zeker niet als het een anders perfect en essentiële LBD. kijk uit voor de arm panty's, die je kunt kopen bij warenhuizen – Mary Portas heeft een lijn met charnos genaamd armery, met mooie kleuren, waaronder een grijze genaamd subtiel zilver, kost £ 19,95 van online beenmode winkel mytights.