mijn missie is gewoon om een frame voor haar persoonlijkheid creëren

0
45

narciso rodriguez praat dressing amy Schumer voor haar "Trainwreck" druk tour.

AKRON, OH - JULY 10: Amy Schumer at Montrose Stadium 12 for the screening of "Trainwreck" on July 10, 2015 in Akron, Ohio.  (Photo by Duane Prokop/Getty Images for Universal Pictures)

(Foto via internet)

als je een foto van amy schumer heb gezien onlangs en we wedden dat je hebt, gezien de pers Kwark voor haar movietrainwreck heeft haar geland op elke rode loper, talkshow, en entertainment nieuws programma die er zijn, evenals de covers van glamour en GQ-ze is waarschijnlijk draagt narciso rodriguez. in de afgelopen weken heeft de komiek uit stapte in een aantal van de ontwerper flatterende jurken, uit een pastel roze driekwart mouwen jurk voor een evenement bij de Apple Store om een über-sexy koraal look voor de screening van de film. beslissing Schumer om zowel een high fashion designer en veel body-bewuste outfits kiezen is baanbrekend, niet alleen voor komieken, een groep over het algemeen niet bekend om haar mode karbonades, maar ook voor vrouwen die niet zijn steekproef. het zien van haar op zoek vertrouwen, sexy, en veel meer stijlvol dan elk van haar tegenhangers moedigt vrouwen overal in het hoofd Schumer krijgen en iets anders proberen. en ja, een paar prachtige, vorm-flatterende jurken op een actrice geen categorische probleem op te lossen, maar Schumer en rodriguez's samenwerking is zeker een stap in de goede richting voor het instellen van een aantal lichaam positiviteit naar Hollywood.

"Ik heb nog nooit teruggeschrokken van bochten, dus het is niet echt een vertrek van mijn klantenlijst," rodriguez vertelde style.com. "Ik heb niet echt ooit stoppen om na te denken over wie ik kleden en die ik niet kleden. Ik denk dat het belangrijk is om alle vrouwen te kleden. "Schumer, van haar kant, was voor het nemen van signature-curve knuffelen looks van de ontwerper. "Ze goed gereageerd om zo veel van de dingen die ik voorgesteld aan haar," zei hij. "Het was een heel mooi proces." (En terwijl de ontwerper dat zou toegeven Schumer zei dat veel memorabele dingen om hem tijdens hun hulpstukken, zou hij alleen maar lachend mee dat haar grapt waren "niets dat ik kon herhalen!")

de finale ziet rodriguez gemaakt voor de komiek zijn ongegeneerd chic en hebben een koel downtown vibe-twee concepten u misschien in eerste instantie niet associëren met een vrouw wier tv-show aanbevolen haar kat-print pyjama eten van spaghetti uit een zeef met haar blote handen. maar het is die onverschrokkenheid en zelfvertrouwen dat haar een dergelijke kracht op de rode loper in de ogen van Rodriguez. "Ik denk dat wordt geleverd met een groot comfort niveau met zichzelf en een gevoel van veiligheid. je weet wel, mijn missie is gewoon om een frame voor haar persoonlijkheid te maken, "hij bood, later opmerkend dat" als je iets voor iemand te maken en ze goed in het voelen, ik denk dat dat is wat het meest belangrijk. dan voelen ze zich goed en dat is wat overkomt. 'voor hem, de held van hun samenwerking was de zwarte jurk die ze droeg om te leven met Kelly & michael. "Ze vond een stretch-lederen jurk die ik maakte haar, en ik heb echt genoten van het kijken naar haar model in de fittingen," lachte hij, "dus ik denk dat [mijn favoriete] zou moeten worden dat, omdat ze echt waardeerde het en ze voelde geweldig in, en dat altijd maakt me een goed gevoel. "