lopen door het gangpad als een koningin in koninklijke trouwjurken

0
482

wilt u eruit als een koningin op je trouwdag?

kies dan de koninklijke bruiloft jurken. bijvoorbeeld de jurk die Kate Middleton droeg op haar trouwdag gecombineerd moderne esthetiek met een traditionele jurk ontwerp. alle modetrends zijn ofwel modern, traditioneel of een combinatie van beide. de jurk had de kenmerkende eenvoud en moderne maatwerk zodat het lijkt als een beroemdheid. Dit brengt ons op maat gemaakte trouwjurken. uit het midden van de 20e eeuw was de keuze van bruiloften voor koninklijke huwelijken een belangrijk onderwerp van discussie voor degenen die hebben een ding voor de mode geweest.

 

foto door: trouwjurken

de specialiteit van de op maat gemaakte koninklijke trouwjurken is dat ze zijn bedoeld om de bruid een kans om een ​​verklaring af te leggen over zichzelf als de ceremonie te geven. moderne bruiden zijn veel meer betrokken bij hun bruiloften en ze willen een vleugje traditie en moderniteit in hun huwelijk kleren. het belangrijkste lichaam van Kate Middleton's jurk was gemaakt van wit satijn en ivoor met Britse stoffen. een blauw lint werd ook genaaid binnen de jurk, in overeenstemming met de traditie van het dragen van iets ouds. hoewel de bruiloft is voorbij , de hele ophef over is het niet.

vintage koninklijke trouwjurken
terug naar het onderwerp van vintage bruidsjurken, moet u zich ervan bewust dat de koninklijke huwelijken zijn de meest beschreven en gesproken onderwerpen in ieder geval. totdat de bruid loopt door de kerk gangpad, de materialen en het ontwerp van de jurk worden gehouden als geheimen die in grote mate toe te voegen om het ontzag als de bruid stappen buiten de auto of rijtuig. deze toga's, die worden gezien door genodigden, evenals de mensen, tellen voor een hoop om je sociale status te benadrukken, tenzij je een koninklijke die is. Hier is een korte samenvatting van een deel van de koninklijke

bruidsjurken:

tijdens het huwelijk van prinses Elizabeth, werd het land doormaakt naoorlogse soberheid, hoewel de koningin was zo populair dat honderden would-be bruiden stuurde haar hun doek coupons zodat ze de jurk die ze wilde dragen kon krijgen.

Prinses Margaret, de modieuze zus van koningin Elizabeth, trouwde in 1960 koos ze voor een gestroomlijnde variant van de zandloper baljurk silhouet dat geschikt is haar figuur, hoewel dit tegen de zin van haar kostuum ontwerper was. de jurk heeft verschillende lagen van organza zonder versieringen. Dit is in lijn gehouden met de vooruitzichten van de prinses, het uitbrengen van de onderscheidende kenmerken van haar natuur.

lady diana spencer droeg een zeer dromerige victoriaanse trouwjurk die vol borrelende ruches was, en een trein die was 25 meter lang. Deze outfit was overweldigend en aan de fantasie van de mensen over een sprookjesprinses bruiloft.

de dames van de vroege jaren 1900 begunstigd pluizig en uitgebreide jurken en jassen die werden ingericht en gedetailleerd met naaldplooitjes en talrijke lagen van kant, die toen in de mode was. geleidelijk, de toga's werd meer en meer gestroomlijnde, veeleisende bekwame maatwerk.

als je wilt een koninklijke jurk voor uw bruiloft, zorg ervoor dat het is grandioos en verfijnd. toevoegen van de benodigde accessoires zal de deal te bezegelen.