Kristen Stewart verdooft in sprankelende jurk en gaat op blote voeten op 2015 Filmfestival van Venetië-zie de foto’s!

0
309

hey, hakken kwetsen.

Kristen Stewart glimlachte, kreeg comfortabel en schopte haar pompen als ze geregeld in een stoel bij een première vertoning van haar nieuwste film, evenaart, op de 2015 Filmfestival van Venetië in Italië op zaterdag.

de actrice, vooral bekend voor haar rol in de Twilight-films, droeg een prachtige, sprankelende, grijze kant en satijn kleur-block tea-length chanel vallen 2015 couture jurk met elleboog lengte mouwen, een asymmetrische, geschulpte zoom, pure overlays met zilver versieringen en schouderbanden. Ze wiegde de blik op de rode loper, het koppelen met metalen puntige pumps en een donkere bessen lip kleur.

rs_634x1024-150906103019-634.kristen-stewart.cm.9615

(foto via internet)
foto: beste looks Kristen Stewart's

de actrice is vaak schopte haar schoenen uit en gaan op blote voeten op filmpremières, zoals vorige maand Première van Los Angeles van de Amerikaanse ultra.

evenaart, een dystopische sci-fi film, sterren x-men ster Nicholas Hoult als Stewart love interest. een ons. release datum is nog niet bekend.

"dank u naar Venetië en voor ieders steun," Hoult, 25, zei op twitter. "zeer speciale herinneringen gemaakt met de #equals bende dit weekend. zo trots op hen allen."