krijgen dat trouwjurk recht!

0
38

couture trouwjurken kan meer dan showcase figuur en stijl van de bruid op haar grote dag te doen. Tegenwoordig, hele bruiloft thema's en de receptie ontwerpen zijn gebouwd rond de jurk, waardoor het een belangrijke stilistische keuze voor zowel de bruid en bruidegom.

 

foto door: trouwjurken

doordrenkt van geschiedenis
bruidsjurken waren niet altijd wit – en in sommige landen rood is nog steeds de go-down jurk kleur. de trend naar wit begon met de immer populaire koningin Victoria's 19e eeuw ceremonie. de koningin droeg een zijden satijn, eenvoudig ingerichte witte couture jurk die een full-length rok gekenmerkt. dit was de eerste keer dat een Engels koningin had de elegante Honiton kant, die prominent in extravagante jurk Kate Middleton is bijna 170 jaar later gekenmerkt gebruikt. in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, eeuwenlang blauw was de favoriete bruidsjurk kleur vanwege de connotatie van zuiverheid – niet wit.

bepalen van de details
door de geschiedenis heen, couture trouwjurken weergegeven rijkdom en de bruidsschat van de bruid. handgemaakte jurken nam vaak jaren te maken. elk detail werd met de hand genaaid en belachelijk duur, vaak met behulp van de ingevoerde materialen van de beste kwaliteit. deze dagen, bruids toga's zijn er in alle vormen, kleuren en maten – van haute couture tot de beste in off-the-rack chic.

wat een meisje wil
begrijpelijkerwijs, zullen veel bruiden kiezen voor een op maat gemaakte jurk als ze het zich kunnen veroorloven. zodra de ring op de vinger, begint de planning. maar zo veel grooms-to-be weten, de bruid misschien al haar zinnen gezet op een bepaalde stijl, ontwerper of cut.

deze dagen, toga's vaak voorzien van dezelfde fundamentele stijlen, die de bruid kan kiezen aan te passen aan haar eigen ideeën of lichaamsvorm. de eerste keuze komt vaak neer op kleding stijl: klassiek kolom schede, A-lijn, volle rok, imperium lijn, zeemeermin en nog veel meer. uit het rek en couture trouwjurken komen in een verscheidenheid van stijlen, die een bruid kan verlaten, goed, heel verbijsterd! verschillende stijlen vleien verschillende soorten lichaam en persoonlijkheden. lengte is ook een nieuwe overweging: moet de bruid gaan voor een lange jurk of een cocktail lengte?

zodra de stijl van de jurk is gekozen, zal sluiers, boeketten, schoenen en bruids kleuren vanzelf volgen. sluiers zijn nog steeds een must voor sommige bruiden, terwijl anderen ervoor kiezen om de sluier af te zien, maar houd een uitgebreide trein. en men moet nooit, nooit vergeten het belang van de schoenen.

wijselijk kiezen
er zijn veel verschillende manieren om uw perfecte bruidsjurk te kiezen. sommige vrouwen ervoor kiezen om een erfstuk jurk, die vaak gaat om uitgebreide wijzigingen bij te werken. het kan zo klein zijn als vervanging van versleten detaillering of rippen uit hele panelen van stof om schade te herstellen. als dit het geval is, is het het beste om een bekende kleermaker die het werk met respect kunt doen, en die niet alleen de jurk, maar de tijd en de stof begrijpt. een onervaren maat kan uiteindelijk verpest de toga en verpesten niet alleen het moment, maar de hele bruiloft.

uit het rek jurken zijn vaak een goede keuze voor een bruid op een begroting – en uit het rek hoeft niet te goedkoop betekenen. vele savvy bruid-to-be's nemen uit het rek naar nieuwe hoogten door ze te gebruiken als een basis jurk ontwerp voor de couture designer aan te passen.

de voordelen van couture trouwjurken wijzigingen liggen in hun uniciteit. de pasvorm, de afstemming en de jurk is een van een soort – jouw soort. couture gaat vaak gepaard met herhaalde fittingen en wijzigingen als de grote dag nadert, maar de bruid kan ervoor zorgen dat het een perfecte fit zal zijn.

vinden van de juiste bruidsjurken ligt in de persoonlijke smaak van de bruid en haar visie op wat de speciale dag zou moeten zijn. een gekke jurk kan gewoon perfect voor de gekke bruid – op dezelfde manier een full-skirted, all-out ballerina couture jurk kan perfect voor u.