Kim Kardashian en Kanye West mengen met sterren op de CFDA / Vogue Fashion Fund tonen

0
324

28202-kim-kardashian-and-kanye-west-mingle-with-stars-at-the-cfda-vogue-fash

(foto via internet)
foto: musicus Kanye West staat met zijn vrouw Kim Kardashian na het bekijken van de Givenchy voorjaar / zomer 2016 collectie tijdens de New York Fashion Week in New York op 11 september 2015. (foto: Reuters / Lucas Jackson)

Kim Kardashian gemarkeerd haar baby bump in een strakke jurk met glinsterende buik en rok als ze aanwezig bij de CFDA / Vogue Fashion Fund toont en thee op dinsdag oktober,. 20. de ster werd aangesloten op het evenement door man Kanye West om co-host het evenement op het Chateau Marmont in West Hollywood.

kim weergegeven haar beha door de enigszins-pure bovenste gedeelte van haar nummer. een groot deel van haar been werd gekenmerkt door de dij-hoge split.

ze gelaagd haar ensemble met een middernacht blauwe jas. ze gestyled haar lokken in dikke glossy golven.

kim ging minimaal als ze droeg een glanzend naakt lippen. ze ook toegepast een sjorren van mascara.

Aan de andere kant, de 38-jarige rapper droeg een witte kraag button-up shirt. Hij paste het met een paar lichtblauwe jeans.

de brunette schoonheid – die is in verwachting van haar tweede kind met haar rapper echtgenoot in december, samen met andere high profile gasten bij de modeshow. actrices Reese Witherspoon, Lily Collins, Kiernan Shipka en jamie koning waren slechts enkele van de sterren die stijlvolle optredens op de bash dak gemaakt.

de 35-jarige zwangere reality ster, die net vierde haar verjaardag deze week, werd ook vergezeld door ontwerper jennifer meyer, en Vogue's Anna Wintour met haar dochter bij shaffer. Kanye ontmoette talkshow host James Corden en acteur Stephen Dorff, terwijl vermenging op het evenement