Kate Moss imponeert in paars en zwart prada jurk op paris haute couture fashion week

0
448

de Franse hoofdstad speelt gastheer voor de mode-industrie mooiste en nogmaals de brit model troef in de stijl stakes

main

(Foto via internet)
intensivering: Kate Moss wowed toeschouwers in Parijs

ze is beroemd om de Londense look, maar glamoureuze Kate Moss is met de Franse een ding of twee over de stijl.

paris sizzled als supermodel stapte uit met al haar gebruikelijke joie de vivre, toen ze vermengd met de crème-de-la-crème van de modewereld.

de 41-jarige schoonheid werd het bijwonen van de lancering van modehuis Miu Miu's eerste parfum in het Palais d'Iena, een gebeurtenis die de lancering van Parijs haute couture fashion week gemarkeerd.

ze zag er geweldig in een zwarte prada slangenprint jurk met een roze en blauwe zijpaneel en schepte hals. haar jurk werd aangevuld met zwarte visnet panty's en een mini-clutch bag, versierd met een motief van een bril.

Kate-Moss

(Foto via internet)
Kate schijnt in haar prada jurk

amber gehoord, Dianna Agron, wrekers leeftijd van ultron ster Elizabeth Olsen en gekke mannen Kiernan Shipka al woonden de bash, die een royale catwalkshow en after-party wordt gekenmerkt.

ondertussen, Elizabeth had iets van een Marilyn Monroe moment waarop haar rok opblies bij de Miu Miu modeshow gisteren.

The Avengers: leeftijd van ultron ster, die het merk in het verleden heeft vertegenwoordigd, draaide tot het evenement op de vierde van juli in Parijs op zoek stijlvol en verfijnd – tot een windvlaag besloten om dingen te verpesten.

Elizabeth-Olsen-flashes-her-knickers-in-a-wardrobe-malfunction-at-the-Miu-Miu-fashion-show

(Foto via internet)
Elizabeth Olsen knippert haar knickers

het dragen van een slimme marine jurk met een met stroken witte kraag en groene aansnijden, de ster zag er ongelooflijk stijlvol en afgestemd haar outfit met een paar zilveren hoge hakken.

ze was kalm en beheerst totdat haar jurk blies recht en op het eerste gezicht leek het alsof ze niets eronder droeg.

Maak je geen zorgen! elisabeth is een stijlvolle vrouw en was eigenlijk dragen van een paar naakt-gekleurde knickers voor het evenement. slimme zet.