Kate Middleton mode: Hertogin van Cambridge recycleert grijze jurk van 2012 op Londen evenement

0
41

494460198

(foto via internet)

zij kan een late avond hebben gehad op de met sterren bezaaide spook première op maandag nacht, maar de hardwerkende Hertogin van Cambridge hervatte haar koninklijke plichten op dinsdag met een bezoek aan een kind mentoring programma in Noord-Londen.

Kate Middleton kwam voor een solo-optreden in Islington stadhuis in Londen op 27 oktober, aan de kinderen van de kans Britse liefdadigheidsinstelling voldoen.

Kate is geweest en overal onlangs en ze is rocking een aantal nieuwe jurken. het dragen van een chique grijze Orla Kiely jurk, th 33-jarige toonde geen tekenen van vermoeidheid na gisteravond bond première en haar hilarische 'welly wanging' concurrentie met prinsen William en Harry op de BAFTA lancering van de nieuwe Shaun het schaap mini movie.

Maar ze nog steeds is, en altijd zal zijn, de koninklijke recycler, en iedereen liefde die over haar! ze rewore de grijze jurk terug in 2012.

de hertogin van Cambridge eerste droegen grijze jurk op 15 maart 2012, terwijl ze in Londen een bezoek aan de Dulwich Picture Gallery.

toen, wiegde ze de grijze jurk van Ierse ontwerper, Orla Kiely, met haar gebruikelijke zwarte suède pumps. de jurk is prachtig – het heeft een hoge hals, 3/4 mouwen en een strak lijfje met een zwarte bloemen geborduurd bib beschikt op.

de onderste helft van de jurk is het beste deel – een dunne boog riem cinches in haar kleine taille en de rok is volledig geplooid en mini.

de hertogin was al glimlach met een perfecte midden paardenstaart en vegen franje. de twee moeder-van-koos om haar glanzende brunette sloten dragen voor de gelegenheid en droeg de annoushka favoriete oorbellen.

kans uk is een liefdadigheidsinstelling die een vroegtijdige interventie programma om de uitdagende gedrag van de basisschool leeftijd kinderen te veranderen door middel van intensieve individuele begeleiding en gezinsondersteuning werkt.

zij wil het leven van de kinderen te verbeteren door de invoering van een grotere stabiliteit en ondersteuning, en veroorzaken van een gevoel van eigenwaarde.

het programma werkt met kinderen van vijf tot en met 11 jaar die een risico lopen op het ontwikkelen van antisociaal of crimineel gedrag, het verstrekken van wekelijkse 00:59 mentoring met een getrainde volwassen vrijwilligers.