hoe zit het ontwerpen van uw eigen trouwjurk?

0
57

zoals u waarschijnlijk zich beginnen te realiseren, het plannen van een bruiloft is zowel spannend en vaak meer dan een beetje zenuwslopend. voorbereiding voor een ceremonie zo bijzonder als een bruiloft is voldoende reden tot opwinding en anticipatie. Echter, er is zoveel te doen en, het meest waarschijnlijk, omdat je zult willen gaan allemaal perfect, dat is genoeg reden voor angst en benadrukte zenuwen. en als je bedenkt dat het is niet het soort van wat we doen op een regelmatige basis, noch iets dat we normaal hebben enige opleiding voor, moet je gemak een beetje op de zoektocht naar perfectie en proberen te concentreren op de opwinding.

bruidsjurken, goedkope trouwjurken

foto door: bruidsjurken

je trouwjurk is waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van de huwelijksceremonie zijn. ieders ogen zullen op de bruid. welke stijl van de bruiloft u vestigen op, vindt u dat er veel van de tradities die betrekking hebben op de huwelijksceremonie – zelfs met een aantal van de meer ongebruikelijke thema bruiloften. Toch is er ruimte voor u om uw eigen speciale aanrakingen toe – om uw huwelijk uw uniek te maken.

als je nog nooit hebt nagedacht over het daadwerkelijk ontwerpen van uw eigen trouwjurk, moet je erover nadenken. als je trouwjurken hebt geprijsd, zult u zich ervan bewust dat zelfs low-end merken meer dan 5 of 6 honderd dollar kan kosten. jurken verkocht door bruids-winkels hebben de neiging om veel van de overhead en de extra kosten die u kunt vermijden door het ontwerpen van je eigen trouwjurk bevatten. als je een vriend of familielid die is goed bedreven in het naaien, kunt u nog meer geld te besparen. een van de grootste voordelen van het ontwerpen van uw eigen trouwjurk is dat je zal eindigen met een ware één van een soort, een trouwjurk niemand anders bezit.

één voorzichtigheid – voordat u begint met het ontwerpen zijn er zeker van dat u hebt of u een persoon met de benodigde vaardigheden om daadwerkelijk te maken uw bruiloft jurk van uw ontwerpen en ideeën te vinden. dit is niet iets wat je kunt wachten tot het laatste moment te doen. je nodig hebt om een aantal belangrijke tijd werken met deze persoon – ruim van tevoren van de bruiloft – dus zorg ervoor dat zowel de persoon vaardigheden en beschikbaarheid.

een goede plek om te beginnen met het genereren van ideeën voor uw trouwjurk ontwerp is het thema van de bruiloft en waar en wanneer het zal worden gehouden te overwegen. gaat het om een zomerse bruiloft? een winter bruiloft? wordt het buiten of binnen zijn? zal de receptie worden binnen of buiten? wat bijzondere kenmerken heeft de locatie te hebben? Dit is vooral van belang voor een outdoor bruiloft, omdat de antwoorden van een aanzienlijke invloed op de stijl van de trouwjurk u het ontwerp kan hebben. als een voorbeeld, een outdoor bruiloft in Texas in de maand augustus is een trouwjurk ontwerp dat je niet zal verlaten gedrenkt in zweet. je moet ook nagaan hoe formeel of informeel de huwelijksceremonie zelf zal zijn.

als je niet al een aantal ideeën voor een ontwerp, kan een goede plek om te beginnen met bruids tijdschriften, trouwjurk catalogi en zelfs on-line bruids winkels. al deze kunnen goede bronnen voor ideeën om te gebruiken in het ontwerpen van uw eigen trouwjurk.

terwijl u altijd vrij om uw trouwjurk aan uw persoonlijke stijl weerspiegelt ontwerpen, waarschijnlijk wil je een van de standaard vormen over het algemeen gebruikt voor trouwjurken te volgen:

a-lijn – empire – recht – baljurk – zeemeermin – strapless.

de vorm van je lichaam is een belangrijke factor bij het kiezen van een trouwjurk vorm die het meest geschikt is voor jou. als je een vol figuur, of wat wordt beschouwd als een "peer" vorm, een A-lijn stijl jurk kan het best voor u werken. een jurk met deze stijl accentueert de bovenste helft van het lichaam, die kleiner is, terwijl het verbergen van een grotere onderste helft.

niet veel vrouwen hebben de neiging om te kiezen voor een straight trouwjurk, inclusief vrouwen met een cola-flesje cijfers voor wie dit de stijl van de trouwjurk is ontworpen.

Als geen van deze stijlen lijkt bij u past, dan is een baljurk kan een goede keuze zijn. deze stijl van de trouwjurk heeft een snugger fit in de taille met een ietwat overdreven volledige rok.

een strapless stijl kan worden geïntegreerd met verschillende vormen. de zogenaamde zeemeermin style neiging enigszins ongemakkelijk en niet bijzonder populair. Als u niet zeker weet welke vorm het beste voor u kan werken voelt, dan kunt u altijd een bezoek aan een bruids winkel en probeer verschillende stijlen aan degene die het meest een beroep op u te vinden.

als je eenmaal de vorm, design en stijl voor uw trouwjurk hebt gekozen, bent u klaar om het soort materiaal te overwegen. zijde en linnen zijn beide vaak gebruikt bij het maken van trouwjurken. beide kunnen vrij kostbaar en linnen, in het bijzonder, heeft de neiging nogal delicaat te zijn en vereisen een aanzienlijke zorg bij het aantrekken van de goedkope trouwjurken samen. er zijn ook gemengde materialen die zijde of linnen te gebruiken samen met andere kunstmatige materialen waardoor de oprichting van een stof die zowel mooi en aanzienlijk eenvoudiger om mee te werken.

als je eenmaal hebt besloten op de vorm en het ontwerp, en gekozen voor de stof, het is tijd om samen te komen met de persoon die zal het maken van de trouwjurk voor en beginnen met het brengen van de trouwjurken 2016 van je dromen uit je dromen en werkelijkheid.