hoe om te zorgen voor galajurken te nemen

0
178

galajurken zijn delicate en vaak dure kledingstukken dus zodra je hebt gekocht van jou je wilt alles wat je kunt doen om te zorgen voor het. Er zijn een aantal tips en trucs om te zorgen dat uw galajurk wordt bewaard in de best mogelijke conditie. dus met slechts een beetje vooruit denken en inspanning u de beste zorg voor uw galajurk voor, kan tijdens en na uw prom.

galajurken, lange galajurken

foto door: galajurken

voor uw prom
voordat je prom moet je maatregelen om eventuele kreukels te voorkomen of schade ontstaan aan uw toga te nemen. meest gerenommeerde prom dress retailers bieden gratis kledingstuk zakken met hun galajurken. niet dat je kledingstuk zakken kunnen kopen bij supermarkten en veel online retailers.

eerst, hang je kleding in een tas met kleding. je nodig hebt om het ergens te hangen hoog genoeg, zodat de rok niet aanraken van de grond (of is nog maar net raken). de plaats waar je hang het nodig heeft om een afgesloten ruimte ideaal zijn, zoals een kledingkast. moet u ervoor zorgen dat de plaats die u kiest om op te hangen uw galajurk is niet vochtig en niet blootgesteld aan geuren (bijv kookluchtjes).

Je bent misschien geneigd om uw kleding te proberen op een paar keer, maar proberen te weerstaan om twee redenen. Ten eerste, galajurken zijn zeer delicate punten en hoe meer je ze op en af, hoe groter het risico dat de kralen zal worden verliezen en zelfs dalen. Ten tweede, hoe langer je hebt je jurk uit haar tas met kleding, hoe groter de kans is dat het zal worden beschadigd door een scheur of morsen. met alle middelen doen een proefvaart met al uw schoenen en accessoires, maar niet zitten / lopen rond in je jurk daarna! Ten derde, als je je jurk te vaak heb gedragen dan door de tijd prom komt rond het niet zal voelen als speciale.

Mocht uw galajurk te worden gevouwen voor uw prom, dan kunt u altijd het advies inwinnen van een professionele stomerij.

wanneer je klaar
als het gaat om prom nacht, als je je jurk op het eerste loopt u het risico per ongeluk het markeren van uw jurk met artikel. toepassing van uw make-up en stijl je haar voordat je je kleding op. je moet vooral voorzichtig zijn met body lotions en tijdelijke bronzers als deze kunnen overbrengen van uw huid en veroorzaken vlekken te verschijnen op galajurken.

als je het dragen van parfum dan voorzichtigheid te betrachten. veel van de kralen en kristallen op galajurken kan worden aangetast als ze parfum te krijgen op hen. als zodanig moet parfum te worden toegepast wanneer je nog in je ondergoed. spuiten twee spuit voor je op borsthoogte en dan lopen er doorheen.

zet je prom dress op op het laatst mogelijke moment (laat voldoende tijd om foto's te laten nemen voor uw vertrek). prinses stijl jurken neem een beetje extra zorg op te zetten en je zal een helpende hand nodig. de beste manier om dit soort zetten van de jurk op te pakken of los te maken en dan zet het op van boven. je met je armen moet staan in de lucht terwijl een vriend tilt het over je armen en hoofd.

Belangrijker nog, altijd je handen wassen voor het aanraken van je jurk.

tijdens uw prom
het is de moeite waard gezien het feit dat een galajurk is eigenlijk een heel delicate stuk van de kleding. is er een toenemende trend om te komen tot prom in de meest waanzinnige manier mogelijk, maar u voorzichtig om te overwegen of uw aankomst methode riskeert beschadiging van uw galajurk zou moeten zijn. galajurken zijn gemaakt om te zitten, staan en praten en niet veel anders! dus wees voorzichtig om niets te doen atletische in de jouwe.

moet iets morsen op uw toga tijdens prom dan geen paniek! Verwijder overtollig maar probeer niet en verwijder / wrijf de vlek als je alleen maar erger maken. stomerij hebben een veel betere kans van het verwijderen van vlekken uit jurken als niemand anders eerst heeft geprobeerd. vooral geen zorgen over te maken, het is niet de moeite waard te laten een vlek op uw galajurk verwen uw avond!

na uw prom
u kunt wensen om uw galajurk gereinigd na uw prom, om het in de beste conditie te houden. moet je een professionele en gerenommeerde stomerij die ervaring stomerij galajurken te benaderen. zullen ze dan in staat zijn om te adviseren over welk proces te gebruiken.

als er schade is toegebracht aan je jurk (bv losse kralen) die u wenst te hebben deze gerepareerd voordat u uw kleding op te slaan. online zoeken en controleer je gele pagina's voor meer informatie van de lokale naaisters die in staat is om jurken te repareren

zodra je jurk is chemisch gereinigd moet u het op te slaan terug in zijn tas met kleding. als jurken hebben de neiging tot het nemen van heel veel ruimte, kan je niet wensen om het in je garderobe te houden. kunt u een grote doos lijn met een bak lijn en plaats uw jurk binnen (de afvalzak zal helpen om vocht uit de buurt van je jurk). zorgvuldig te verpakken je lange galajurken omhoog in een grote doos en bewaar het onder je bed, in de logeerkamer of in het hok.

prom dresses bezit zijn van dergelijke eerdere herinneringen en met een beetje zorg kunt u ervoor zorgen dat u altijd zal duren.

victoria afdeling is de managing director van prom royalty, een exclusieve label gespecialiseerd in galajurken, baljurken galajurken 2016.