hoe u uw droom trouwjurk hebben zonder dat de bank

0
495

als je een van de vele paren die verloofden zich tussen Thanksgiving en het nieuwe jaar, gefeliciteerd! en terwijl de onzekere economie zal waarschijnlijk niet voorkomen dat je de knoop binden, kan het uw bruiloft budget beïnvloeden en hoeveel is besteed aan uw trouwjurk. Hier zijn enkele ideeën over hoe je die droom trouwjurk voor uw grote dag te krijgen zonder dat de bank.

een budget. kijken naar alle kosten voor uw bruiloft en beslissen of er zijn wel enkele aanpassingen u bereid te maken in bepaalde kosten (zoals voedsel of receptie), zodat er meer geld kan worden toegewezen voor uw bruiloft jurk zijn.

 

foto door: trouwjurken

stijl van de huwelijksceremonie. afhankelijk van het type van de huwelijksceremonie u ervoor kiest om (traditionele, informele, binnen, buiten) wilt u misschien een trouwjurk die de stijl van de ceremonie weerspiegelt. als dat ceremonie is kort, eenvoudig en informeel, zult u niet nodig om veel geld uitgeven aan een couture, high-fashion trouwjurk. natuurlijk, de bruiloft moet weerspiegelen uw persoonlijke stijl, dus kies uw trouwjurk en ceremonie om uit te kiezen en wat maakt je comfortabel voelen.

zijn een slimme shopper. doe je onderzoek online en off-line op zoek naar de beste aanbiedingen in bruiloft kledij en accessoires.

het onderzoeken van online naar korting en betaalbare trouwjurken vindt u een idee van wat soorten trouwjurken zijn beschikbaar en prijsklassen te geven. U kunt dan die informatie en op zoek naar een lokale bruids winkel die vergelijkbare prijzen voor trouwjurken evenals diverse aanbiedingen en kortingen kan bieden op extra bruiloft producten en diensten. de aankoop van uw trouwjurk lokaal van een gerenommeerde bruids winkel tegen een goede prijs zou de beste optie zijn. bent u in staat om te proberen op de jurk en worden gemonteerd in de winkel en als er problemen waren, kon je ze verwerken in persoon op de winkel. als je niet in staat om een ​​bruids winkel om uw trouwjurk lokaal te kopen vinden, dan kunt u overwegen het bestellen van een van de vele online korting en groothandel bruids winkels. maar vergeet niet om jezelf voldoende doorlooptijd bij het bestellen van uw trouwjurk online in het geval u nodig hebt om het veranderd hebben.

vergeet niet dat de details toe te voegen aan de kosten van uw trouwjurk. voortreffelijke vakmanschap in een bruidsjurk draagt ​​bij aan de waarde en de prijs. dingen, zoals de hand versieringen, de bustier, luxe voering, rijke stoffen, gedetailleerde afwerking en machine steek werk allemaal bij aan de schoonheid en de kosten van een trouwjurk.

overwegen te gaan vintage. als vintage is jouw stijl, kunt u uw droom bruidsjurken in een tweedehands winkel te vinden tegen een betaalbare prijs. of beter nog, kunt u deze vinden op de zolder van een familielid, die meer dan bereid om u te laten hebben de trouwjurk voor u om te dragen op uw grote dag zou zijn.

huren. vele 'groene' bruiden beginnen om het idee van "hergebruiken" hun trouwjurk door het huren van het in plaats van het kopen van een jurk te overwegen. als je bedenkt wat je echt bent uitgaven van uw geld op (een once-in-a-lifetime droom jurk) die slechts eenmaal worden gebruikt en vervolgens worden ergens in een doos om nooit meer te worden genomen geplaatst, het huren van uw droom trouwjurk wordt meer betaalbaar.

het belangrijkste om te onthouden bij het zoeken naar uw trouwjurk is niet te leveren op stijl voor uw budget. de sleutel is om een ​​jurk die zowel uw budget en stijl voorkeur past. met een beetje werk en planning, kunt u de trouwjurk van je dromen hebben zonder dat de bank.