hoe u geld kunt besparen op een trouwjurk?

0
311

bruids – in plaats van kostbare aangelegenheid. je moet veel geld uitgeven voor de organisatie, het huren van het restaurant, training video en fotografie en, natuurlijk, trouwjurken voor de bruid en bruidegom. vandaag, zijn er een heleboel van de bruiloft kledij. en niet alle bruiden willen een grote som geld te besteden op de jurk waarin ze op een dag neemt. en op hetzelfde moment, ik wil dat het mooi, de meeste waardig van een koningin, voor velen zijn schoonheid wordt gevangen in foto's zijn. Dus hoe kan je besparen op een trouwjurk? enkele praktische adviezen:

bruidsjurken, trouwjurken 2016

foto door: http://www.veaul.com/nl/trouwjurken-c2

elk. moet de voorkeur aan de eenvoudige toevoeging zonder borduurwerk en veel decor geven. het zal niet meer pijnlijk, of oninteressant. misschien zelfs het tegenovergestelde. jurken zonder extra elementen in de stijl van het minimalisme – dit is een zeer elegant, verfijnd en vrouwelijk.

twee. kiezen voor een jurk van oude collecties. typisch, modellen die pas onlangs hebben aangetoond op het podium, gedrukt in tijdschriften of catalogi, veel duurder dan trouwjurken uit oude collecties. maar zelfs de meest veeleisende en modieuze bruiden maak je geen zorgen als je van een verzameling van oude plaats van een noviteit te selecteren, omdat vrijwel geen van de gasten in het huwelijk is zo goed thuis in de mode, het verschil tussen de nieuwe en de te zien oude collectie.

drie. bruiden met slanke lange benen moet je kijken naar de korte trouwjurk. als regel, het korte model neemt veel minder weefsel dan lang, en kijk op hetzelfde moment zijn ze niet minder prachtig en elegant. korte jurkjes – perfect voor een zomer ceremonie, vooral als de bruid is bereid om te experimenteren en het is verre van klassiek.

4. een eenvoudige jurk kan worden versierd met accessoires. deze extra elementen in de richting van het beeld, zoals een sjaal, handschoenen, handtas, riem, prachtige decoraties geven het beeld voltooiing, maak een hele outfit, harmonieus, vreugdevol. je kunt ook versieren en kleur. het beste geschikt voor dit doel, kunstmatige bloemen, die immers strak en niet afbrokkelen. bloemen kunnen worden toegevoegd aan zowel de jurk, alsook op het haar. zal zeer elegant en romantisch.

besparen op de jurk – geen probleem. maar zelfs proberen te maken van de kosten van een bruids minder is, vergeet dan niet dat een trouwjurk moet worden geselecteerd in de eerste plaats, zodat het je leuk aan niet afhankelijk van de waarde.

raden welke je kleden als het, is onmogelijk zonder een zichtbare vergelijking. vandaag, echter, om te selecteren en de visuele vergelijking van de favoriete modellen komen niet noodzakelijk rond tientallen winkeliers …

de belangrijkste jurk te kiezen, om te leren over hun eigen stilistische voorkeuren, en nieuwe trends te ontdekken binnen bruiloft mode hier! proberen om een van de belangrijkste verkiezingen te maken in mijn leven, moeiteloos! een unieke service ontwikkeld ontworpen voor de bruid, zal oriënteren in diverse outfits en maak je eigen score van trouwjurken 2016.

vinden juiste dit moment, is er geen veters op je goedkope trouwjurken?