hoe je een valse galajurk spotten

0
35

nagemaakte luxe mode-items, zoals galajurken, tieren welig in de markt, en de toonaangevende ontwerpers en retailers moeten bij het bevorderen van hun producten online deze problemen worden geconfronteerd. onethisch internetsites te verkopen miljoenen dollars van nagemaakte modeartikelen aan nietsvermoedende klanten jaarlijks door verkeerd voor deze items als feitelijke producten van ontwerpers – afgewaardeerd tegen een lage prijs.

galajurken, goedkope galajurken

foto door: galajurken

Vaak, klanten die een valse galajurk besteld per ongeluk krijgt slechte kwaliteit galajurken in ruil, of erger nog, nooit iets ontvangen op alle. deze consumenten kunnen zelfs geen juridische stappen tegen de site te nemen in kwestie omdat de meeste van deze retailers zijn niet gebaseerd in de Verenigde Staten.

dus hoe kan de consument zich te beschermen tegen de aanschaf van nagemaakte jurken? zijn er verschillende stappen die u kunt nemen om te identificeren en te beschermen tegen luxe-item fraude online.

als het lijkt te mooi om waar te zijn, is het
nagemaakte mode websites geniepiger gekregen. Vaak kan zuinig prom-gangers worden verleid om geld te besparen op hun kleding, en worden misleid in de aankoop van galajurken van een nagemaakte website gewoon omdat het fel begeerde luxe artikelen bij bedrieglijk lage prijzen. deze websites zijn in staat om klanten te verleiden om een aankoop te doen, omdat ze bevorderen deze kledingstukken met behulp van echte foto's van de jurk van de fabrikant, tricking consumenten laten geloven dat zij het eigenlijke product zijn ontvangen door de ontwerper.

Echter, wat vaak lijkt een groot deel is eigenlijk een oplichterij. de reden waarom veel kwalitatief hoogwaardige galajurken worden verkocht tegen een bepaalde prijs is omdat geautoriseerde retailers moeten voldoen aan aanbevolen verkoopprijs van een fabrikant (MSRP). Dit betekent dat jurken met een onrealistische "korting" zijn ofwel illegaal korting of namaak fashion items.

bescherm jezelf – als de deal te mooi lijkt om waar te zijn, te heroverwegen uw aankoop.

koop je jurken uit gerenommeerde winkels
aankoop galajurken alleen van gerenommeerde winkels, en bij twijfel contact op met de fabrikant om te controleren of de verkoper is eigenlijk een erkende dealer. U kunt ook de website van de ontwerper te bezoeken, omdat ze vaak een volledige lijst van de verkopers bevoegd om hun klederen te verdelen. Bovendien kan de consument de achtergrond van de onderneming op het Better Business Bureau onderzoek vóór de aankoop van de jurk.

de website van de retailer moet duidelijk lijst met contactpersonen informatie die de consument kan gebruiken om contact opnemen met een medewerker van de klantenservice. kijk voor deze informatie – store locators, telefoonnummers, e-mail of online chat. deze informatie gebruiken om te chatten met het bedrijf over hun producten – als je in staat met een werkelijke persoon die uw vragen kunnen beantwoorden om te spreken zijn, is het een goed teken dat het bedrijf is een erkende verkoper en is niet een vals fashion retailer.

bovendien, beoordelingen voor de winkel te controleren. heeft de winkel een vier of vijf sterren op google? zijn er getuigenissen? heeft het bedrijf een facebook of twitter pagina? zijn er online klachten voor het bedrijf op andere websites? het uitvoeren van een zoekopdracht op de winkel in kwestie en lees zoveel als je kunt over het bedrijf. dit zal waarschijnlijk helpen te bepalen of u te maken met een valse fashion retailer – ontevreden klanten hebben de neiging om vocaal te zijn over hun klachten, en je bent waarschijnlijk te struikelen over de waarheid als je een beetje dieper graven bent.

website woordenstroom
kijk uit voor bepaalde termen op de website die rode vlaggen voor nagemaakte fashion retailers zijn – doet de website gebruik omschrijvingen uitdrukken hoe 'echt' of 'authentieke' deze galajurken zijn de hele site? doen ze uitdrukkingen als "vergelijkbaar", "geïnspireerd door" of "hetzelfde als" in de productbeschrijving te gebruiken?

de productbeschrijvingen grondig te lezen, omdat de kans groot, het is niet helemaal "gelijkaardig aan" de kwaliteit van de echte ontwerper luxe kleding.

lees de voorwaarden en condities
rendement van de onderneming, die prominent moeten worden geplaatst op de website te lezen altijd. doen ze bieden om uw geld terug te betalen binnen een bepaald aantal dagen als u niet tevreden bent met het product? meest nagemaakte fashion retailers zal niet deze beloften te maken, omdat ze verwachten dat u ontevreden bent en zal niet wilt dat uw geld terug.

bovendien, alles lezen van de voorwaarden van het bedrijf voorzichtig. nogmaals, scannen op woordenstroom die opvalt – u kunt een deel of twee die ronduit toegeeft vangen dat hun galajurken zijn niet de echte deal, zoveel valse retailers ervan uit dat u de tijd om de hele beleid te lezen niet zal nemen.

Uw persoonlijke gegevens te beschermen
consumenten vaak niet beseffen dat terwijl ze kunnen zijn voor de gek gehouden in de aankoop van een valse galajurk, het is nog enger te beseffen dat ze persoonlijke gegevens hebben gegeven – zoals credit card informatie – aan de frauduleuze verkoper. de implicaties hiervan zijn nog ernstiger dan het ontvangen shoddily gemaakte goedkope galajurken, als je kan hebben om maatregelen te nemen om te beschermen tegen diefstal van identiteit of de distributie van uw financiële en / of persoonlijke informatie.

dus wees voorzichtig – terwijl het lijkt alsof je de deal van je leven hebt gevonden, kan je eigenlijk geconfronteerd met ernstige gevolgen van de aankoop van een valse mode-item, de minste daarvan omvat het niet hebben van een lange galajurken voor prom.