4 opties voor uw couture trouwjurken

0
84

veel bruiden dromen van couture trouwjurken. hoewel off-the-rack jurken van bruids-afdelingen van warenhuizen zijn zeker een optie, ze zijn vaak massa geproduceerd en missen de unieke charme en persoonlijkheid die vaak onmiskenbaar op couture trouwjurken. iedere bruid is one-of-a-kind, en dus moet haar trouwjurk te zijn. Immers, op deze dag, gaat ze niet alleen een nieuw hoofdstuk in haar leven, ze heeft ook te maken met het feit dat alle ogen zullen op haar op haar trouwdag en dat ze zal worden in honderden foto's in één jurk !

bruidsjurken, goedkope trouwjurken

foto door: veaul

1. uitgeven voor een nieuwe high-couture merk van een bekende ontwerper.
Als de aankoop van nieuwe high-couture trouwjurken van ontwerpers als oscar, Vera Wang, Carolina Herrera, of Monique Lhuillier is je droom en geld geen rol speelt, is er zeker geen reden om dat niet te doen. Uw huwelijk is een once-in-a-lifetime gebeurtenis, en geen vertrouwen booster kan een designer label passen. zoals ontwerpers hebben hun reputatie opgebouwd voor het maken van toga's dat zou elke vrouw voelt als een prinses, met een prijskaartje aan te passen! Helaas is deze optie niet open voor heel veel vrouwen wel. zelfs als bruiden zijn bereid om de exorbitant hoge prijzen te betalen, zoals ontwerpers zijn over het algemeen zeer moeilijk om deel te nemen vanwege hun extreem drukke schema.

2. check out monster en magazijn verkoop voor out-of-seizoen couture trouwjurken.
€ vorig seizoen niet altijd vertalen naar € uit de mode '. terwijl de specifieke details tot jaar kan variëren van jaar, zijn veel trouwjurken ontworpen in klassieke tijdloze stijlen die generaties van de bruiden zou passen. verkoop is de perfecte gelegenheid om couture bruidsjurken vinden op enorme kortingen. Wees echter gewaarschuwd, potentiële bruiden massaal vaak tot deze verkoop massaal, en de concurrentie te grijpen die perfecte jurk heel hevig kunnen zijn. Vaak zul je niet eens de kans krijgen om het te proberen op! nooit bang zijn; als je eenmaal hebt snagged dat perfecte jurk, met het professioneel veranderd om uw specificaties is eenvoudig. voeg uw eigen accessoires en je je eigen hebt gemaakt!

3. schuren vintage winkels of op zolder van je moeder voor erfstuk couture trouwjurken.
vintage is een rage in de mode nu, en voor goede reden. vóór de dagen van de massaproductie, bruidsjurk werden liefdevol met de hand genaaid door familieleden, zoals moeders of grootmoeders, met behulp van de beste materialen geld kon kopen. zoals jurken waren over het algemeen ingewikkelde ontwerp en zou maanden in beslag, meestal wachten op materiaal uit het buitenland – zoals zijde of zaad parels uit China of kant van brussel.

zelfs zogenaamde €-klare 'kleren waren meestal handgemaakt door een leger van professionele naaisters. gezien het werk, liefde, en de kosten die betrokken zijn bij dergelijke jurken, veel bruiden koos om op te hangen aan hen in de hoop op een dag doorgeven aan hun kinderen en kleinkinderen. Controleer uw lokale vintage winkels en goed verkopen voor dergelijke schatten, of graven door de zolder van uw eigen moeder. met een kleine opfrisbeurt en professionele verandering aan uw specificaties, zult u bruidsjurken one-of-a-kind, dat zult u blij zijn te houden voor toekomstige generaties, misschien wel het starten van een nieuwe traditie te hebben.

4. ontwerp uw eigen.
de bruid zelf is enorm geëvolueerd in de afgelopen eeuw. vrouwen weten vandaag wat ze willen, en hoe het te krijgen. deze dagen, in plaats van te gaan € traditionele ', sommige dames kunnen hun kleding de voorkeur aan een verklaring af te leggen. ze willen kleding die weerspiegelen wie ze zijn, hun unieke charme en persoonlijkheid. ze zijn ook praktisch, met gebruikmaking van zowel hun middelen en hun tijd effectiever. Daartoe worden steeds meer vrouwen kiezen voor hun eigen bruiloft jurken te ontwerpen. raadplegen bruids winkels, bruids tijdschriften, online inchecken, of vraag vrienden voor verwijzingen naar professionele kleding ontwerpers die zal werken met uw eigen creativiteit en visie om de perfecte goedkope trouwjurken te maken te vinden.