hoe je een geweldige avond jurk voor een feestje kiezen

0
35

u een uitnodiging voor een glamoureuze avond bij te wonen hebben ontvangen en al dat staat tussen u en genieten van het evenement in de ruimste is de beslissing van wat te dragen?

avondjurken, lange avondjurken

foto door: avondjurken

het vinden van de perfecte cocktail of avondjurk voor de gelegenheid is afhankelijk van een aantal criteria; de tijd van het evenement, waar het evenement wordt gehouden en de dress code en het thema van het evenement.

de uitnodiging zal je het merendeel van de informatie die u nodig als u de contacten met de andere feestgangers geven. de tijd van de dag bepaalt voor een groot deel wat je zal dragen aan de gelegenheid. overdag gebeurtenissen roepen voor minder blitse kleding, maar de jurk kan zowel korte of long.The locatie is ook belangrijk om in gedachten te houden, als je jurk geschikt is voor het milieu youeur ™ moet ll in. een tuin bruiloft bijvoorbeeld zou pleiten voor een korte of lange jurk met comfortabele schoenen die woneur (TM) t zinken in de grond. de laatste factor te overwegen bij het kiezen van uw avond of cocktail jurk is de dresscode van de uitnodiging. indien de uitnodiging vraagt formeel of black tie dan moet je een full-length avondjurk dragen en het kan ook worden verfraaid en vlakte. indien de uitnodiging zegt cocktail of semi formele dan een kortere jurk is geschikt.

als regel ik denk dat het is altijd beter om te kleden in plaats van te worden underdressed. als er een bepaald thema kies je jurk dienovereenkomstig als dit toont respect voor uw gastheren.

bij het kiezen van je avondjurk moet je je lichaam vorm te krijgen, huidskleur, de gelegenheid en de onderneming in aanmerking.

avondjurken komen in een waaier van stijlen en er is een perfecte stijl voor elke vorm van het lichaam. als je een klein bovenframe kies dan een strapless avondjurk, als je heupen zijn groter dan een A-lijn jurk zal fantastisch uitzien en als je een gewelfde lichaam dan een zeemeermin stijl zal prachtig uitzien. avondjurken met spleten zijn geweldig voor pronken goede benen als zijn de modieuze korte-lange cocktailjurken.

kleur is een andere belangrijke factor om te overwegen wanneer het kopen van je avondjurk. zwart blijft een immer populaire keuze, maar wordt zelden gekozen om overdag gebeurtenissen, zachte kleuren zijn meer geschikt voor overdag dragen. Er zijn glorieuze kleuren om uit te kiezen voor avondkleding dus stap uit je comfort zone en draag een gewaagde kleur. kiezen voor elektrisch blauw, bloedig rood, zilvergrijs of ijs tinten voor uw speciale gelegenheid.

het bedrijf aanwezig te zijn bij de functie vraagt ook om aandacht, als zakelijke evenementen moeten worden behandeld als conservatieve gelegenheden als huwelijken zouden zijn. een feestje met vrienden kunt u veel meer vrijheid om te experimenteren met de stijl en de hoeveelheid huid die bij het kiezen van je avondjurk.

de accessoires die u kiest met uw avondjurk kan de lange avondjurken transformeren van eenvoudige elegantie naar standout verbluffend.

neem de tijd om al deze factoren te overwegen en vervolgens winkel voor uw avondjurk of galajurken met een doel en je zal de perfecte jurk voor de speciale gelegenheid.