het is officieel: de hadids zijn de meest stijlvolle familie die ooit de rode loper hit

0
16

Gigi-Hadid-White-Dress-Global-Lyme-Alliance-Gala

(foto via internet)
getty / dimitrios Kambouris

toen de Hadid familie druk op de rode loper bij de wereldwijde lyme alliantie gala in New York, de avond was meer over familie steun dan het was over mode. maar gewoon omdat gigi, bella, en Anwar Hadid en Yolanda Foster waren gericht op het verspreiden van kennis over de ziekte van Lyme, betekent niet dat ze lieten hun handtekening stijlen uit het beeld.

Gigi presenteerde haar moeder met een award in een elegante strapless jurk Tommy Hilfiger, verlichting van de etappe in de vloer vegen silhouet. Ondertussen, bella contrast haar zus in een nauwsluitende, felle LBD en Yolanda draaide hoofden in een gewaagde grafische-print design. model-in-the-making Anwar bracht iedereen outfits samen in een krokant jasje, bevestigt wat we altijd hebben gedacht om waar te zijn: er is niet één hadid stijlvoller dan de andere.

lees dan verder om uiterlijk de mooie familie zien vanuit elke hoek, met inbegrip van een verschijning van een dapper op zoek Joe Jonas, die in een krijtstreep pak elkaar Gigi's stond.