het behoud van uw trouwjurk voor jaren

0
389

een trouwjurk is prachtig herinneringen in al hun rimpels. voor de meeste bruiden, het is om een oorzaak te vinden, en kan zelfs zien hun eigen kinderen als ze opgroeien, vertellen al die mooie momenten die worden ervaren op deze speciale dag.

veel tijd is in het kiezen van de perfecte trouwjurk en betaalbaar voor de grote dag in je vorige leven. Daarom is het logisch, de trouwjurk die zoveel kleuren heeft om uw huwelijk in goede conditie te houden.

 

foto door: trouwjurken

een bruidsjurk in goede conditie kan aan toekomstige generaties worden doorgegeven een familiestuk. om deze reden, moet u weten hoe het verzorgen van je mooie trouwjurk – zowel voor als na het huwelijk.

1. koop een schone, ondermaatse, ruwe katoen doek en ongeverfd. dit type katoenen doek gemakkelijk op de markt. maar zorg ervoor dat bij het kopen van dat heeft zeer weinig vezels katoen blad kunstmatig.

2. voor gebruik, wassen katoen bladeren in heet water om te voorkomen dat vuil wordt verder gegaan. Gebruik geen wasmiddel.

3. na de ceremonie voorbij is, moet de jurk worden verpakt in katoen. vermijd het gebruik van een plastic toga om uw trouwjurk te slaan als een snelle oxidatie van het plastic weefsel leidt tot een ophoping van zure radicalen toebrengen ernstige schade op je jurk, kan dit tot gevolg hebben.

4. Bewaar de toga in een vlakke positie, en moet worden beschermd tegen zonlicht en vocht.

5. gereinigd worden binnen twee weken na de bruiloft, de bruids kleding te drogen. als er een soort van vlek op je kleding en je weet hoe je ervoor zorgen dat uw alarm stomerij.

6. kiezen voor een schoonmaak, dat gespecialiseerd is in het behoud van bruidsjurken.

na uw trouwjurk is droog gereinigd, moeten extra voorzorgsmaatregelen te nemen om een goede bewaring te verzekeren.

1. Eerst, koopt een opbergvak onder vacuüm en de kwaliteit van het record, het zuurvrij vloeipapier.

2. gebruik gebufferd archivistisch document voor een jurk van synthetische vezels en natuurlijke vezels kleding, niet-gebufferd archivistisch document wil.

3. Houd de metaal-gecoat doek, pennen en spons opvulling voor de bruids jurk los na een metaal kan worden geoxideerd en eventuele vlekken op de stof.

4. vouw de jurk in vloeipapier van hoge kwaliteit in de plooien tussen de twee, beginnen om permanente rimpels te voorkomen.

5. en ten slotte, de bruidsjurken winkel in een verzegelde vacuüm en zorg ervoor dat het wordt bewaard in een koele, droge plaats uit de buurt van de vervuiling en rook.

6. de jurk van tijd tot tijd controleren door de doos.

in de internet wereld van vandaag verbonden, is het niet moeilijk om een trouwjurk online tegen een betaalbare prijs, maar houd het in perfecte staat te vinden vers is moeilijk. volgt u de bovenstaande tips en u kunt uw bruidsjurk vol prachtige herinneringen intact jarenlang te maken.