fixes voor bruidsjapon noodgevallen

0
390

het laatste waar je aan denkt als een bruid is je jurk krijgen verscheurd als je het op die ochtend als uw bruidegom en gasten te wachten. we kunnen niet altijd verwachten dat alles gaan zoals gepland dus je moet altijd voorbereid zijn op het ergste. op de dag van uw bruiloft zijn er een aantal essentiële items die je moet hebben. deze omvatten:

-sewing naalden die al zijn geregen. Zorg ervoor dat de draad overeenkomt met de kleur van uw jurk bruiloft.
-sommige veiligheidsspelden aan de zoom op zijn plaats houden als je de jurk te repareren.
Dress-tape om uw trouwjurk te houden afglijdt wanneer u bij de ceremonie.

-baby doekjes voor de bruid jurk.

-Een spray en een föhn.
-een extra paar opaque panty in de kleur van uw trouwjurk.
-een paar als schaar en een stuk van paraffinewas.

 

foto door: jurken voor bruiloft

een deel van de ongelukken die kunnen gebeuren onder andere:

wanneer de rits sticks
de paraffine kan worden toegepast op de rits en dit maakt het schuiven zonder veel inspanning. maak je geen zorgen over de was, want niemand zal het merken is er. de paraffine was meestal lost na enige tijd als gevolg van uw lichaamswarmte. zorg ervoor dat je de was aan te brengen aan de binnenkant van je trouwjurk, zodat je niet verknoeien.

rits plakken op de jurk
verwijder de jurk en proberen om de stof uit de rits voorzichtig zonder te trekken of trekken op het. Beweeg de rits omhoog en omlaag totdat de stof is gratis.

een plek op uw toga
dit is waar de baby doekjes van pas komen, vooral als de jurk is gemaakt van polyester materiaal. nooit proberen te wassen de vlek als dit maakt het gewoon nog meer opvallen. drogen met een föhn of zet wat sodawater erop en wrijf met een stuk wit doek. zorg ervoor dat u deppen de vlek naar binnen om te voorkomen dat het verlaten van een ring waar de plek was.

hebben een addertje onder het gras in de jurk
de winkelhaak kan worden verwijderd door aan het materiaal van de ene kant naar de andere. het snijden van het addertje onder het gras zal gewoon laat een gapend gat op de jurk, zodat voorkomen dat ten koste van alles.

make-up op je jurk
voor deze, kunt u gebruik maken babydoekjes om het zorgvuldig uitwissen weg.

inkt vlekken op je jurk
de haarlak zal u helpen om de vlek uit heel gemakkelijk door het sproeien van een aantal op een witte doek en deppen het uit.

Als je jurk is te strak
bij het aantrekken van de jurk, zip het tot het punt waar je je comfortabel en hebben het tabblad rits vergrendeld. jurk tape kan worden gebruikt om de plaatsen niet worden geritst plaats te houden.

losse jurk
zet een veiligheidsspeld aan de binnenkant van de jurk op een dart onder de arm waar de naad en dan gebruik wat jurk tape om dingen op hun plaats te houden.

een gescheurde sluier
als te klein is om gezien te worden, laat het zo, maar als het niet is, dan kunt u een aantal jurk tape voor dat gebruik.