en net als dat, is Kate Middleton’s Issa engagment jurk weer uitverkochte

0
83

kate-middleton-engagement

(Foto via internet)

Als je jezelf nog schoppen voor het missen van uw kans om de jurk die Kate Middleton droeg voor haar verloving foto's te kopen, zult u dus opnieuw doen vandaag. Harvey Nichols gekapitaliseerd op de jurk 'populariteit door de verkoop van een re-issue van de zijden marineblauwe phylis wikkeljurk van Issa. en bijna zodra deze beschikbaar is gemaakt, verkocht online.

Dit moet komen als kleine verrassing gezien de steeds blijvende Kate Middleton effect. vrijwel alles wat de hertogin van Cambridge draagt wind up krijgen schepte door de vrouwen die willen kleden zoals zij. hoewel werkelijke gevoel voor mode Middleton's is ondervraagd door een paar sceptische leden van de mode-industrie, je kunt niet ontkennen de vrouw heeft een aantal pull als het gaat om kleding.

de eenvoudige marine jurk werd verkocht voor £ 575 (ongeveer $ 894), maar je kunt niet echt een prijs op zoek als Kate Middleton, nu kunt u? die fans van de jurk die gemist op opscheppen het op dit moment zullen gewoon moeten afwachten om te zien of Harvey Nichols (of een andere winkel voor die kwestie) genadig zal zijn en laat de jurk weer.