Ellie Goulding verdooft in kleine zwarte jurk op mode-evenement

0
32

MAIN-Ellie-Goulding

(Foto via internet)
Ellie Goulding zag er prachtig in haar designer lbd

Ellie Goulding toonde ons hoe het gedaan aan de dsquared mode arty in Londen het dragen van een stijlvolle franje zwarte jurk.

een fitness-enthousiasten, Ellie bleek uit haar afgezwakt bod met de ene schouder zwarte jurk en strappy gouden hakken die haar lange benen benadrukt.

zij zou hebben zag er geweldig uit, maar de ster voelde zich niet zoveel vertrouwen in haar duizelingwekkende stiletto als ze instagrammed: "niet vallen vallen niet vallen niet heel erg bedankt voor het feit dat mij gisteravond @ dsquared2 [sic]" .

QQͼƬ20150616091252

(Foto via internet)
niet vallen, vallen niet vallen niet heel erg bedankt voor het feit dat mij gisteravond @ dsquared2

het branden zanger had nog een gloed van haar recente la vakantie met vriend Dougie Poynter van mcbusted.

alleen deze week de ster toonde de onberispelijke resultaten van een 'make-up en alcoholvrije week' in een prachtige selfie toont de zanger schaamteloze schoonheid.

ze deugdzaam zijn na het harde werk in de studio met Diplo als ze werken op haar nieuwe album, en de resultaten duidelijk met haar eens.

Ellie-Goulding

(Foto via internet)

de 28-jarige zangeres is gloeiende als te laat, dankzij een solide regime van dagelijkse trainingen en gezond eten.

Ze schreef: "geweest in de studio en is een absolute kluizenaar / verliezer ccdiplo maar een make-up en alcoholvrije week plus de hulp van wat zoete sap en voedsel @ livebeaming en zoete training @ sapfit89 en ik kreeg wat extra sproeten en ik voel zoals dit. "

QQͼƬ20150616091521

(Foto via internet)

de ster staat bekend om haar liefde voor het houden van fit en heeft onlangs de cover meisje voor de gezondheid van het tijdschrift van de vrouwen van juni kwestie geweest.

Ze vertelde het tijdschrift in een interview: "Ik ben niet bang van een man tegen me zeggen dat ik ben sterk en ik zal graag foto's van mijn spieren plaatsen op Instagram – want ik ben er trots op dat een sterke meid.".