eerste dochter mode face-off! sasha obama leent Malia jurk tijdens familievakantie

0
95

wanneer uw vader is de machtigste man van het land, heeft u waarschijnlijk toegang tot alles wat je ooit zou willen. maar soms, wat je echt wilt is een zoete zomer jurk die is opknoping in closet je grote zus. Sasha Obama werd onlangs gespot sportief een chambray jurk die haar oudere zus, Malia, droeg eerder deze zomer.

malia-obama-600x800

(foto via internet)
olivier douliery / startraksphoto; landov

na thuiskomst van een recente familie reis naar Martha's Vineyard, de jongste van de eerste familie, 14-jarige Sasha, werd gezien in de meest "Ik ben net terug van de zomer vacay" ensemble, te kiezen voor een geborduurd chambray Tory Burch minijurk , die ze samen met tan kant-up sandalen en een grote witte lederen handtas. (al was het maar onze jetlag stijl waren zo samen te stellen als tiener.)

en als je denkt dat de denim kleding ziet er bekend uit, moet je mode face-off zintuigen tintelingen zijn. in juni, Malia, 17, droegen dezelfde Tory Burch ontwerp, die ze accessorized met witte Mary Jane flats en een slanke geblazen-out kapsel, tijdens een zesdaagse reis naar Londen en Italië met haar moeder en zus.

terwijl beide obama meisjes zag er even stijlvol schommelen van de zomerse jurk, kunnen we niet helpen, maar denk flotus zou net zo groot in het ontwerp, pronken die beroemde afgezwakt armen. (hier is om in de hoop er een drie-weg face-off in de toekomst!)

heb je ooit gedeeld kleding met een broer of zus, zoals Sasha en Malia? delen hieronder!