een adrenaline-sensing jurk, een responsieve sportbeha … dit is wat mode-tech moet worden

0
26

image

(foto via internet)

soms, tech / mode huwelijken zijn verwarrende, lelijk, of gewoon niet zo handig. niet het geval met het koppelen van Intel met CHROMAT, die Beyoncé, Nicki Minaj, en Madonna fans en ziet zichzelf als telt "architectonische sportswear lijn." in het voorjaar 2016 tonen gisteren CHROMAT's, was er een jurk die een betoverende, vleugel-achtige koolstofvezel kader gekiemde wanneer je met een adrenaline rush, aka overmatig zweten en versnelde ademhaling. (dat is een mode-prestatie waardig van een stripverhaal of een actiefilm.)

Ook van de nota: Alek Wek aantrekken van een sportbeha die automatisch opent of sluit ventilatieopeningen op basis van uw sweatiness en lichaamstemperatuur. met andere woorden, alles wat je hebt gedroomd in de schvitziest van spin of warme yogalessen. noemde de CHROMAT eros sportbeha, het is afgezet met kleine blauwe lichten en maakt gebruik van een Intel-module ontworpen, curie, die tot pikt op zweet detecteren sensoren en maakt minuscule openingen in de beha's band openen of sluiten.

de tech aspect was zeker niet van de show alleen cutting-edge element; het model casting was bijzonder divers, raciaal en grootte-wijs. Er waren twee plus-size modellen, sabina karlsson en denise Bidot, de laatste van hen die al eerder uitgebracht door CHROMAT ontwerper, becca mccharen. de industrie zou meer shows gebruiken als CHROMAT's: de toekomst denken op alle fronten.