deze vreselijke opmerkingen van een voormalige Herve Leger exec zal u schokken

0
45

Herve-Leger-Dress-Controversy

(Foto via internet)

de mode-industrie heeft hard gewerkt om de diversiteit te omarmen als te laat, maar duidelijk, niet iedereen is aan boord. patrick Couderc, de managing director mjh modes, een Britse distributeur van Herve Leger, was er snel bij om vrouwen drong hij moet uit de buurt van het merk handtekening bandage jurk te blijven aanvallen.

"Als je een geëngageerde lesbische en u draagt broek al uw leven, zult u niet wilt dat een leger jurk te kopen. Lesbiennes zou willen nogal butch en ontspannen," verklaarde hij. Hij merkte ook op dat oudere vrouwen, "voluptueuze" vrouwen en mensen met een "zeer prominente heupen en een zeer platte borst" moet weg van de ontwerpen blijven.

Herve Leger's bandage jurk is gedragen door een aantal inspirerende sterren door de jaren heen, met inbegrip van caitlyn Jenner, Laverne cox en Kim Kardashian, mooie vrouwen die niet passen couderc's idealen en zouden niet moeten. terwijl Couderc is niet een woordvoerder van Herve Leger, zijn commentaren zijn volledig offensief om de prachtige vrouwen van alle lichaam types die ontwerpen van het merk hebben gedragen.

lees dan verder om een aantal van de diverse en prachtige sterren die Herve Leger's lichaam-con jurkjes hebben gedragen zien, want geen enkele vrouw moet worden verteld wat ze wel of niet kan dragen.