DE sieradentrends voor 2019

0
7651
sieradentrends

De heerlijke lente- en zomerdagen zijn weer in aantocht. Dit betekent dat alle winterspullen opgeborgen mogen worden achterin de kasten en dat er ruimte gemaakt kan worden voor het warmere weer. Ook een sieradenkistje mag bij deze opfrisbeurt niet vergeten worden. Sieraden zijn altijd de finishing touch voor elke outfit en hebben, net zoals kleding, elk seizoen te maken met nieuwe trends. Lees meer over de drie meest voorkomende trends, gespot bij My Jewellery.

90’s creolen zijn niet te missen

90’s oorringen, creolen, statement oorbellen; op de catwalk waren ze niet te missen. Een echte trend, herrezen vanuit de vroegere jaren. In allerlei verschillende vormen en maten zijn ze terug te vinden, waardoor deze trend ideaal te combineren is met een hoop kledingtrends.

90’s creolen zie je veel met een patroon terug, zoals een wokkelvorm of een reliëf. Ook zijn deze oorringen te verkrijgen in veel verschillende diktes en met details zoals teksten. Op kleurgebied is alles mogelijk, of je nu houdt van goudkleurige oorbellen of zilverkleurige oorbellen. Dit type oorringen past daardoor bijvoorbeeld perfect bij de luipaard trend die je veel terugziet in kleding.

In geuren en kleuren

De felle kleuren trend is overal te zien in de etalages van kledingwinkels. Ook binnen de sieradenbranche is de trend niet achter gebleven. Kleur staat voor de komende seizoenen absoluut centraal.

Wat je veel terugziet zijn sieraden met gekleurde steentjes, zoals ringen en kleine oorbellen. Ook gekleurde armbandjes zie je in alle soorten. Kralenarmbandjes in één kleur of met meerdere kleuren, armbandjes met gekleurde bedels of vormpjes zoals fruit, dieren en emoticons. Voor strandliefhebbers zijn de enkelbandjes zeker niet vergeten; deze vind je ook met gekleurde kralen en hartjes bijvoorbeeld.

Als je echt houdt van een statement, dan zijn eyecatcher oorbellen je vast niet ontgaan. We hebben ze gezien in vele soorten, zoals met kralen of grote hangers. Maar ook in neon kleuren of pasteltinten.

Schelpjes zien we overal

Tot slot een oude favoriet die eigenlijk nooit is weggeweest. Sieraden met schelpjes zagen we altijd al in de zomer bij echte strandgangers. In 2019 hoef je sieraden met schelpen niet meer alleen op het strand te dragen. Deze trend wordt ook omarmt binnen je dagelijkse outfit voor bijvoorbeeld je werk of een lunchafspraak. Daarnaast maakt het ook niet uit of je een liefhebber bent van kettingen, ringen of armbanden; bij elk sieradentype zijn wel schelpjes terug te vinden. Alles samen combineren? Ook dat is mogelijk!

Ben je weer helemaal up to date? Neem dan een kijkje bij My Jewellery voor het nieuwste assortiment aan sieraden volgens deze trends.